Pohvalite se III

Ja sam porez platila, jer za porez pošalju obaveštenje da će svekru odbijati od penzije dug.I doprinose za zdravstveno, jer drugačije ne možemo da overimo knjižice. :roll: Ali zato odvodnjavanje i doprinose za penziono tek na kraju godine, kada još malo poskupi pšenica.

E, za..da izračunam....otkad se uopšte nije išlo u vikedaju, niko nije išao, potrošnja 0, od sept. prošle god do maja-juna 5 soma struja..tako nešto. Seljaci kažu uuu, mnogo pa ono, jeste, a oni plaćaju po 8 soma mes.

Ušla sam na krstaricu da smirim živce. Ne znam gde su mi uplatnice za porez na kuću. Bila sam ubeđena da sam prošle godine platila. Sad nalazim samo uplatnice za stan, a za kuću ništa. Mada, imam ja običaj da platim preko interneta, pa da zato nemam uplatnice. I sad, neviram se i palim cigaru, čitam šta pišete i prvo na šta naletim je ta bolna tema davanja para državi. A inače, nemam bogznačime da se hvalim.

Ušla sam na krstaricu da smirim živce. Ne znam gde su mi uplatnice za porez na kuću. Bila sam ubeđena da sam prošle godine platila. Sad nalazim samo uplatnice za stan, a za kuću ništa. Mada, imam ja običaj da platim preko interneta, pa da zato nemam uplatnice. I sad, neviram se i palim cigaru, čitam šta pišete i prvo na šta naletim je ta bolna tema davanja para državi. A inače, nemam bogznačime da se hvalim.
To se može proveriti.Uplata preko net-a se evidentira kao i svaka druga. Proverite prvo u poreskom,da li se platili prošle godine. Valjda imaju neki kontakt broj(pogledajte za broj na net-u)

To se može proveriti.Uplata preko net-a se evidentira kao i svaka druga. Proverite prvo u poreskom,da li se platili prošle godine. Valjda imaju neki kontakt broj.
Znam da se evidentira i znam da negde postoji trag u elektronskoj evidenciji banke, ali to je bilo prošle godine, a dok pretražim sve uplate na internetu, okoziću se. Sedim sada u hladu i kuliram. Dosta mi je nerviranja. Sutra ću pozvati poresko da me obaveste o dugovanjima. A ustala sam rano da bih platila harač. Međutim, dan mi prođe u traganju za uplatnicama i sada greje 🌞 i meni se ne mili bilo gde da mrdam.

Ја сам узела шифру преко лпу, е управа, видиш да ли су ти прокњижили уплату, задужења, рокове, камату, све...и можеш да реагујеш.
Ја плаћам електронски, и то може да се одштампа, не нервирај се :zag:

Back