Pohvalite se III

...bila danas u Lidlu posle sto godina, petak pre podne nije bilo guzve...isla zbog posteljine, i nema, tek u ponodeljak rekose....a tamo ovamo, ostade hiljadarka za jednu kesicu...bem ti hiljadarka ne vredi nista....strasno...

..super je sto je vredan Smoki, to je jako lepo, najvaznija stvar je da je osoba vredna, dzaba mu tri fakulteta ako je lanj i mrzi da ga mrdne guzicu, taj nije ni za sta...tvoje dete nece nikad biti gladno ni bez para...sto je za zivot vazno, a ne brini sazrece i naci ce on vec sta ce da radi u zivotu...samo zdravlje i dusveni mir..sve ostalo ce biti...

IMG-1433ba79c1730724922bea1e45a108e4-V.png

Графичка табла

Jaooo kupila si joj :zskace:
Bravo mama :zag:

Bravo za malu super joj je ovo, samo neka nastavi :klap:

Cekam crtez zenice oka moga :maca: :ceka:
Купили, као што смо и обећали, сад вежба...каже да јој је то најдражи рођ.поклон до сад.
Сад може цицка мицка...

Сад ми каже, јао избламираћу се, не умем добро да цртам животиње..па бежбај...добро, али послаћеш кад ја будем задовољна :rotf:

Srce malo :heart:
Samo neka ona crtka i uziva
Kapiram da bi je super nacrtala nego se tripuje ;)
Ни овим није задовољна, каже мора да ради на ушима :rotf:
IMG-14fd22612a5ed302c6cb6ddfc403a305-V.jpg

Скоро је вежбала косу, разне фризуре, па уклапала са обликом лица...

A pazite sad ovu foru
Ja pokrenula sad neki projekat da fotkamo, i razvuklo se to na 3 dana, podelili po serijalima
Elem 2. dana radila ja sama i zajebala sam svetlo nesto nije mi se dopalo uopste gundjala sam sve vreme....
Nista, pokazala zmaju on mi objasnio sta to ne valja i ok...izvukli smo od tog mog fotkanja neke fotke da valjaju i ok prezivela sam
A 1. i 3. dan fotkala ja sa zmajem, pa on to namestao svetla bolje, tehnicki su bolje te slike bla bla
Kaze on meni danas, crce od smeha, one sto sam ja slikala sama neslavno, sve su po izboru urednika sajta otisle u najboljo izbor, dobile najvise ocene, samim tim su i skuplje, a one sto smo zajedno fotkali nisu :rotf:
Kaze ja kad sam vido doslo mi da se prekoljem nozem, dal me zajebavaju :rotf:
pa hbt to svetla to modeli to drkanje i nista, ja se igrala bez njega plus zasrala pa smo morali da cupamo u posprodukciji, i to ispalo njima super
I aj sad ti budi pametan :rotf:
Pa sam mu dupe pomerala reko hbg jos ti moras da ucis kako se radi :smeker: :rotf:

Ja bih volela da se pohvalim diplomom od mladjeg,al jbg kad hoce da radi.al svakako mogu da se pohvalim da ga gazde razvlace.najavio je otkaz zbog odlaska u cg,gazda ga danima moljaka da ostane,pa mu je rekao i ako je zbog para,dogovoricemo se...sin mu svaki dan objasnjava kako fol mora zbog kuce,izdavanja,covek ne odustaje
Ja to ispricala crnogorcu,a on to ispricao drugaru kod koga sin leti radi,ovaj ga odmah zvao i kuka,obecao si mi da ces doci???
Izgleda lenj za knjigu,al ne i za rmbacenje
Voli covek pare i to da ih sam zaradi a ne da mu vi dajete. Postujem!

Back