smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
On radi kao konobar,perspektiva 0
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa imas ti uspesnih konobara koji doguraju do dobrih fensi restoranaAli ok,ja dosla da se pohvalim da je vredan i da ga gazde vole i cene pa pocela da pljujem![]()

)Tu samМетло, јеси ту да ти покажем нешто?
Jaooo kupila si jojPogledajte prilog 704947
Графичка табла

Купили, као што смо и обећали, сад вежба...каже да јој је то најдражи рођ.поклон до сад.Jaooo kupila si joj
Bravo mama
Bravo za malu super joj je ovo, samo neka nastavi
Cekam crtez zenice oka moga![]()
![]()

Srce maloСад ми каже, јао избламираћу се, не умем добро да цртам животиње..па бежбај...добро, али послаћеш кад ја будем задовољна![]()
ima mnogo lepu facu, oci, ali lose telo...
pa ono jes....Ни овим није задовољна, каже мора да ради на ушимаSrce malo
Samo neka ona crtka i uziva
Kapiram da bi je super nacrtala nego se tripuje![]()

Ни овим није задовољна, каже мора да ради на ушима
Pogledajte prilog 704963
Скоро је вежбала косу, разне фризуре, па уклапала са обликом лица...
Милеру личи на Јулија Цезараsjajna je
a lik sa slike me podseca na karamelu, onog imitatora
Може бити било шта од тога, мени је важно да има леп хоби и љубав према уметности...свако види другачије, очигледноCezar je imao tamne oči.
Ali može biti Bouvi <333

Више је у питању рад, али има вероватно и мрву талента, јер ја ово ни за 3 живота не бих могла...Mina bas je talentovana devojcica
Има на нету свега, нађе све што јој шкрипи, па вежба.Bravo
Ima onaj anatomski atlas za crtanje.... vidi da joj nabavis pa da vezba...vrv ima i online nesto posto je ta knjiga preskupa
Voli covek pare i to da ih sam zaradi a ne da mu vi dajete. Postujem!Ja bih volela da se pohvalim diplomom od mladjeg,al jbg kad hoce da radi.al svakako mogu da se pohvalim da ga gazde razvlace.najavio je otkaz zbog odlaska u cg,gazda ga danima moljaka da ostane,pa mu je rekao i ako je zbog para,dogovoricemo se...sin mu svaki dan objasnjava kako fol mora zbog kuce,izdavanja,covek ne odustaje
Ja to ispricala crnogorcu,a on to ispricao drugaru kod koga sin leti radi,ovaj ga odmah zvao i kuka,obecao si mi da ces doci???
Izgleda lenj za knjigu,al ne i za rmbacenje