Pohvalite se III

Stigao rođendanski poklon od moja tri muškarca

Prilozi

• IMG_20200521_193857_copy_600x800.jpg
    IMG_20200521_193857_copy_600x800.jpg
    147,2 KB · Pregleda: 80
Jeste.
Dobra stvar, mada sam ga ja koristio samo da mi umesi hleb, nije mi se svidelo kako peče. Ubacim sve što treba i pustim sat i po da mesi. Ono mesi, pa npravi pauzu da naraste, pa premesi.
Ja zagrejem rernu na 50 stepeni, pa oblikujem testo u plehu i ubacim u rernu da još malo naraste u toplom.
Onda izvadim, zagrejem rernu na 250, i vratim hleb da se ispeče

Spustala sam se na tobogan :sanke:
Nije mali uopste a i strm je :lol:
Kaze mm do 100 kg moze, kao slobodno se spustaj
A meni dupe jedva stalo :lol:
Што ја волим тобогане, љуљашке, клацкалице...
И лунапаркове. Док није био Парк сити, на Лиману, свако пролеће је био лунапарк. И пре једно 15 година отишле сестра и ја, обе маторе :lol: Добиле смо три наградне вожње за редом на оном неком чуду, а пре тога се вртеле још ко зна колико. Никада, после пијанке, нисам имала такву мучнину и мамурлук :lol: Једва сам се дотетурала кући, само један семафор даље.

Digli dreku mama kos i tata kos, pogledam šta se dešava a ono im podmladak krenuo u svet :heart: , sada moram da ih čuvam od mačaka :sad2:

Kos.jpg
Чула сам, али не знам да ли је истина да се птић не сме дирати. Јер ће га родитељи одбацити ако осете туђ мирис на њему.

Ми смо имали гаврана. Када сам била трудна испао из гнезда, нигде никога. И био је годинама у дворишту, направљен му огроман кавез, као соба, оном жицом за ограде. Унутра је имао своје дрво, корито и доношене су му изнутрице из месаре. Научио је да прича. Како од кога коју реченицу научи, те особе и глас имитира. Пуштан је из кавеза да лети, али се увек врати. Када клинцу у дворишту испадне цуцла, он је нађе на трави и остави на столу на тераси. Невероватно паметна птица.
Али је био питом, није знао да се брани и годинама касније су га вране напале и докосуриле.

Чула сам, али не знам да ли је истина да се птић не сме дирати. Јер ће га родитељи одбацити ако осете туђ мирис на њему.

Ми смо имали гаврана. Када сам била трудна испао из гнезда, нигде никога. И био је годинама у дворишту, направљен му огроман кавез, као соба, оном жицом за ограде. Унутра је имао своје дрво, корито и доношене су му изнутрице из месаре. Научио је да прича. Како од кога коју реченицу научи, те особе и глас имитира. Пуштан је из кавеза да лети, али се увек врати. Када клинцу у дворишту испадне цуцла, он је нађе на трави и остави на столу на тераси. Невероватно паметна птица.
Али је био питом, није знао да се брани и годинама касније су га вране напале и докосуриле.
Ne branim ptiće tako da ih diram, nego nadgledam mačke kad dođu :lol:. Ovog sam malo poterala u žbunje, da se sakrije, seo na sred travnjaka i ne mrda.:ljutka:

Ja sam jedan dan nasla malecno jaje ispod jelke
Palo od vetra
Vratimo ga u gnezdo
Medjutim ne vidim golubicu da dolazi
Dolazila je par puta ali ne sedi na njemu :(
Kazu ako uzmes jaje ona nece vise da ga cuva
Eno ga u gnezdu jos uvek
Sta ce biti sa njim ne znam

Jao danas sam malo narasla ko kvasac
Juce odradila urednicin deo posla, za 4h ono sto ona radi 3 dana (uopste ne karikiram) bilo je dogovoreno da nece ocekivati brzinu i tacnost veliku jer tek to ucim.... kad ono medjutim :lol:
Danas zmaj pregledao sta i kako to izgleda, naso par gresaka, koje je ispravio, ali u sustini super sam odradila posao za pocetak
:prstic:

Ja bih volela da se pohvalim diplomom od mladjeg,al jbg kad hoce da radi.al svakako mogu da se pohvalim da ga gazde razvlace.najavio je otkaz zbog odlaska u cg,gazda ga danima moljaka da ostane,pa mu je rekao i ako je zbog para,dogovoricemo se...sin mu svaki dan objasnjava kako fol mora zbog kuce,izdavanja,covek ne odustaje
Ja to ispricala crnogorcu,a on to ispricao drugaru kod koga sin leti radi,ovaj ga odmah zvao i kuka,obecao si mi da ces doci???
Izgleda lenj za knjigu,al ne i za rmbacenje

Jao danas sam malo narasla ko kvasac
Juce odradila urednicin deo posla, za 4h ono sto ona radi 3 dana (uopste ne karikiram) bilo je dogovoreno da nece ocekivati brzinu i tacnost veliku jer tek to ucim.... kad ono medjutim :lol:
Danas zmaj pregledao sta i kako to izgleda, naso par gresaka, koje je ispravio, ali u sustini super sam odradila posao za pocetak
:prstic:
Jel to radis za dz:rtfm:

Ja bih volela da se pohvalim diplomom od mladjeg,al jbg kad hoce da radi.al svakako mogu da se pohvalim da ga gazde razvlace.najavio je otkaz zbog odlaska u cg,gazda ga danima moljaka da ostane,pa mu je rekao i ako je zbog para,dogovoricemo se...sin mu svaki dan objasnjava kako fol mora zbog kuce,izdavanja,covek ne odustaje
Ja to ispricala crnogorcu,a on to ispricao drugaru kod koga sin leti radi,ovaj ga odmah zvao i kuka,obecao si mi da ces doci???
Izgleda lenj za knjigu,al ne i za rmbacenje
Nemoj se zbog diplome jediti
Evo sut y dupe je dobila sa diplomom sad ja radim njeno 10x brze, jer moje iskustvo i kvalifikacije koje sticem kroz rad su sire od njenih sa faksom, ja nju mogu da menjam a ona mene ne moze, jer ja sam i fotograf i retuser a ona je samo retuser
Mislim dajem ti cist praktican primer kako diploma u stvarnom svetu ne znaci nista za vecinu poslova (do ro sad izuzimaju se neke nauke gde mora)

Mali ce se naci negde u necemu i bice ok....pusti....

Back