- Poruka
- 28.796
moj zemlja porekla rumunija, uvoznik ermi doo zrenjaninzemlja porekla mađarska, alfa kvasac, uvoznik lesaffre beograd
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moj zemlja porekla rumunija, uvoznik ermi doo zrenjaninzemlja porekla mađarska, alfa kvasac, uvoznik lesaffre beograd
..pa ako uvedu to oni moraju da dozvole da neko iz kuce izadje jednom u par dana da pazari i ode do apoteke, nece bre da nas pozakljucavaju bez ikakvog izlaska to se nigde u svetu nije radilo, a bili su u karantinu 24/7 mnogi...bolje da si uzeo, ako uvedu 24/7 kako ćeš do hleba doći? ipak se neke stvari ne mogu jesti bez njega
Зашто?Kod mene u prodavnici je kvasac iz Sente. Nije mi jasno zašto su tu fabriku zatvorili i uvozili kvasac, jer je ovaj bolji od bilo kog uvoznog koji sam do sada kupovala.

haha satanizovanaЗашто?
Зашто тебе викендом држе у кући? Зашто хапсе момка који се враћа трактором?
Зато
Да не лајем, опет ћу бити сатанизована.
Zato sto neko od toga ima koristiKod mene u prodavnici je kvasac iz Sente. Nije mi jasno zašto su tu fabriku zatvorili i uvozili kvasac, jer je ovaj bolji od bilo kog uvoznog koji sam do sada kupovala.
Zasto migranti ne smeju da se spomenu nigde,niti 5G mreza,niti Srbi na Kosovu i Metohiji?Зашто?
Зато
Upravo.haha satanizovana
pa to se samo sudar mentaliteta slobodnog misleceg coveka sa mentalitetom suznja..
toliko puta vec vidjenog kroz istoriju

Jel ovo retoricko pitanjeKod mene u prodavnici je kvasac iz Sente. Nije mi jasno zašto su tu fabriku zatvorili i uvozili kvasac, jer je ovaj bolji od bilo kog uvoznog koji sam do sada kupovala.

Disi bogice disi ajmo udah izdahЗашто?
Зато

jao
bagrem i livadskinama ide leti, sad kad krenu limunadeMeni ide jedna tegla nedeljno otrpilike,reko da natankam 5€ kilo ,a na 4 gratis jedna premija