macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Moze Bvlgari i Hermes. B sam imala na poslednjem letu za Kinu, sacuvala i neseser za neke drangulije....Amenities Bvlgari i Hermes
Moze i White Company, ako bas mora
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze Bvlgari i Hermes. B sam imala na poslednjem letu za Kinu, sacuvala i neseser za neke drangulije....Amenities Bvlgari i Hermes
Moze i White Company, ako bas mora
Može da zamrzne.To ima rok trajanja, sad mesi, mešaj Ružo..

pokidaju te emocijeSinoc mi snajkina majka poslala snimak sa uz bebice.ja napisem da se mnogo radujem,da ce biti divna baka,da mi je drago zbog njih,al da bih volela da je i moje,a ona mi napisala bas dirljivo,da to na neki nacin jeste i moje,jer ja cu uvek biti deo njihove porodice.mnogo me je dirnulo to
to ona bivsa snajka za kojom zalis?Sinoc mi snajkina majka poslala snimak sa uz bebice.ja napisem da se mnogo radujem,da ce biti divna baka,da mi je drago zbog njih,al da bih volela da je i moje,a ona mi napisala bas dirljivo,da to na neki nacin jeste i moje,jer ja cu uvek biti deo njihove porodice.mnogo me je dirnulo to
e jbga

)Nije jbg,bicu bocna babae jbga![]()

zboooka takoreciNije jbg,bicu bocna baba![]()
Bice,bice,imam stek za to.a za svadbu 4x tolko.ja sam to cuvala njoj za vencanicu,al bice onda za kovertuSmoki, sa kolko ćeš da darivaš snajkinu bjebu?
Msm, famija ste i sfe (;
Obrni okreni baba je babazboooka takoreci

Joooj, bwe, Cmoki.. : (Bice,bice,imam stek za to.a za svadbu 4x tolko.ja sam to cuvala njoj za vencanicu,al bice onda za kovertu
pa jes, sve u svoje vrijeme. zene u zrelijim godinama trebaju mladje, mi polumatorci istoObrni okreni baba je baba![]()
))Ne patim.ako ne pati on ni ona,ni niko,ko sam ja da kvarimJoooj, bwe, Cmoki.. : (
Baš je voliš..al nemoj da patiš.
To je mozda bilo od 40 do 50(meni od 20 do 40)pa jes, sve u svoje vrijeme. zene u zrelijim godinama trebaju mladje, mi polumatorci isto))

To je mozda bilo od 40 do 50(meni od 20 do 40)
Sad od 50 do 60 ti treba malo odmora
Skupljas snagu za divljanje od 60 do 70![]()

Onda zurka tek pocinje.ludiloooo brateeepa da, onda ides ko golf dvica pred crkavanje![]()
Neće bwe, kad redovno podmazuješ i servisiraš žena radi ko makina.pa da, onda ides ko golf dvica pred crkavanje![]()
golf dva je imao taj fenomen sa dizel motorima kad krenu trositi ulje pa onda idu bolje, ne sjecam se tacno vise zbog cega proslo je preko 20 godinaNeće bwe, kad redovno podmazuješ i servisiraš žena radi ko makina.
)Bas si prost covek...Smoki, sa kolko ćeš da darivaš snajkinu bjebu?
Msm, famija ste i sfe (;