- Poruka
- 121.963
Ja sam zivela u istoj kuci sa ex svekijevcima, doduse velika kuca pa na spratu...
Citam i slusam svasta
Izgleda sam ja imala vise srece nego pameti
Minut jedan za skoro 8 godina nisam imala svadju sa njima
Svekrva me zvala svojom cerkom....
Ja se bolje slagala sa njom no sa rodjenom kevom
Mi smo i zajednicki posao radili, tako da je to bas jedna jaka zajednica povezana....
Veci je problem bio odnos sina sa njima, imali su svoje neke neresene probleme koji su dolazili do izrazaja u nekim situacijama.... ja se tu nisam mesala
Al da vam kazem, iako je to bilo ok iskustvo sa te strane odnos svkekrva snaja, ja vise ne bih pristajala na te varijante zajednicki zivot, pa nek je kuca na 8 spratova.... niti bih radila zajednicki porodicni posao ponovo....ne zato sto imam lose iskustvo, naprotiv, nego zato sto sam se umorila i u gadnu babu rastem
Sve je to fino ali sve to trazi angazovanje psihicko i mentalno za koje ja vise nemam volje ni vremena iskreno
Bila probala dobila iskustvo idem dalje na nesto novo nesto divlje....
Citam i slusam svasta
Izgleda sam ja imala vise srece nego pameti
Minut jedan za skoro 8 godina nisam imala svadju sa njima
Svekrva me zvala svojom cerkom....
Ja se bolje slagala sa njom no sa rodjenom kevom
Mi smo i zajednicki posao radili, tako da je to bas jedna jaka zajednica povezana....
Veci je problem bio odnos sina sa njima, imali su svoje neke neresene probleme koji su dolazili do izrazaja u nekim situacijama.... ja se tu nisam mesala
Al da vam kazem, iako je to bilo ok iskustvo sa te strane odnos svkekrva snaja, ja vise ne bih pristajala na te varijante zajednicki zivot, pa nek je kuca na 8 spratova.... niti bih radila zajednicki porodicni posao ponovo....ne zato sto imam lose iskustvo, naprotiv, nego zato sto sam se umorila i u gadnu babu rastem
Sve je to fino ali sve to trazi angazovanje psihicko i mentalno za koje ja vise nemam volje ni vremena iskreno
Bila probala dobila iskustvo idem dalje na nesto novo nesto divlje....