Pohvalite se III

Lepo od tvog muza sto se zauzeo za tebe.meni je mnogo mnogo smetalo sto je moj muz bio kao uplasen decacic kad sam bila u losim odnosima sa svekrvom.niti je znao da se zauzme za nju,nit za mene,nit je meni ikad rekao,alo bre,pazi sta pricas,to mi je mama dok sam mu drobila svasta o njoj u svom ludilu
Nekako mi se puno srozao u ocima
Mislim da pravi muskarac tu treba da odigra kljucnu ulogu,da zastiti obe,da se ne svadja,a da se svaka oseca dobro
Njegovim cutanjem i gutanjem niko nista nije dobio
Možda bi i tvoj sada umeo drugačije, nisi ni ti bila baš na visini zadatka u to vreme. Sada drugačije gledaš i na svoje ponašanje.

Screenshot_20200131-132820.png

Сагласна сам са Смоквом.
Када је неко између две ватре, а до обе му је стало, требало би да буде тампон зона. Полазим од себе, у том случају смирујем и ублажавам ситуацију, грешке преузимам на себе од једног пред другим, као што приписујем некад своје заслуге једном пред другим. И тако ублажим несугласице. Волим обоје, обоје воле мене, али се они међусобно не миришу. Ко је крив за нешто? Па, ја сам. Најбезболније је.

ja ne shvatam da je neko mogao da smokvu ne voli..ona je tako umiljata i fina a i vrcava :)
I nije da me nije volela...bila je uvek super prema meni,svevdok se nisam zamerila jednom jedinom recenicom koju je ona protumacila da je protiv njenog sina.
94 ,tek sam se porodila,dve nedelje posle toga,muz radio kao krupije i hoce da ide u budimpestu u kazino da radi.ja joj kazem,probajte da uticete na njega da ostane,pa imamo nas stan,on veliku platu...kaze ona,pa on hoce da imate vise para.i ja besna,tek porodjena,brat mi umro mesec dana pre,mama i tata ne mogu da se sastave,ja kazem,kad mi on manje kupovao pakete koka kole i svakodnevno po dvesta grama cokolade ,imao bi para
I tu pukne tikva,ja njenom sinu brojim zalogaje i cao zdravo,sedam godina lepih odnosa padne u vodu
Trebale su godine da se odnos zagladi,jer sam u medjuvremenu ja pocela intezivno da je mrzim

I nije da me nije volela...bila je uvek super prema meni,svevdok se nisam zamerila jednom jedinom recenicom koju je ona protumacila da je protiv njenog sina.
94 ,tek sam se porodila,dve nedelje posle toga,muz radio kao krupije i hoce da ide u budimpestu u kazino da radi.ja joj kazem,probajte da uticete na njega da ostane,pa imamo nas stan,on veliku platu...kaze ona,pa on hoce da imate vise para.i ja besna,tek porodjena,brat mi umro mesec dana pre,mama i tata ne mogu da se sastave,ja kazem,kad mi on manje kupovao pakete koka kole i svakodnevno po dvesta grama cokolade ,imao bi para
I tu pukne tikva,ja njenom sinu brojim zalogaje i cao zdravo,sedam godina lepih odnosa padne u vodu
Trebale su godine da se odnos zagladi,jer sam u medjuvremenu ja pocela intezivno da je mrzim
Bila si u pravu, ona je gledala samo njega a ne celu vašu situaciju.

I barbut xoxo..(:
Moji su sve moje devojke doživljavali kao avoju decu, što me je uvek nerviralo...aman, ša imate sa njima, al oni su takvi uopšte prema svim mojim.drugovima i -d-garicama...ne daj bože izađem sa njim i sretnem društvo...jwdnom nas je desetak sve vodio na picu, slučajno ih sreli..to niđe nema..

Имала сам и ја сличан проблем са бившим свекром. Критикује сина, а када се сложим са оним што каже, брани њега и ја крива за све :lol:
И никада се неће ооасуљити. Увек ће се надати чуду. Што и разумем донекле, отац је, нада последња умире.
Тада сам била баш млада па ме је погађала та неправда, оћутим а поједем се у себи. Сада ми је смешно када се сетим.
Док је бивша свекрва одувек реална и објективна. Чудо од жене :heart: Једе и њу све сигурно :( али не тражи кривце у другима.

Зато, немој да те то секира. То је живот. Не можемо увек мерити реч :zag:

Zato ja jako jako vodim racuna kakva cu svekrva biti.ko zna kakva cu biti kad do toga dodje,ali imam model kako ne zelim da bude.
I mislim da je za odnos svekrva snajka 90 posto odgovorna svekrva.zrela zena treba da zna sta radi
Moja svekrva, divna žena inače, kaže da kad snaja dođe, svi treba da imaju razumevanja i da joj olakšaju dolazak, jer ona je sve promenila i došla u nepoznato.

Zato ja jako jako vodim racuna kakva cu svekrva biti.ko zna kakva cu biti kad do toga dodje,ali imam model kako ne zelim da bude.
I mislim da je za odnos svekrva snajka 90 posto odgovorna svekrva.zrela zena treba da zna sta radi
И ја овако мислим. Али то у случају да је и снаја нормална. За безобразлук и неваспирање нема оправдања. То није до година. Мада бих се повукла у том случају. И чекала унучиће :)

Back