Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.287
Dođe vreme kad se mora preseći, nisu svi roditelji spremni da puste
Da, znam.
Isto je bilo i mm kad se odselio, doživljavala je to neverovatno lično.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dođe vreme kad se mora preseći, nisu svi roditelji spremni da puste
Moj svekar mi je više puta rekao da mi nikada neće oprostiti što sam mu uzela sina. Mislim da je to u suštini strah od smrti, pokušaj da se zaustavi vreme.Da, znam.
Isto je bilo i mm kad se odselio, doživljavala je to neverovatno lično.
slazem se..ali opet ne treba ni ici u drugu krajnost i terati dete od sebe...Dođe vreme kad se mora preseći, nisu svi roditelji spremni da puste
Ne kažem da treba terati dete čim napuni 18 godina, samo da ga ne smeš vezivati duže nego što je u njegovom interesu.slazem se..ali opet ne treba ni ici u drugu krajnost i terati dete od sebe...
sredina je uvek bila najbolja.
slazem se..ali opet ne treba ni ici u drugu krajnost i terati dete od sebe...
sredina je uvek bila najbolja.

bas takve i treba prvo iskolovati pa onda pogurati da rade.. postoji i drugi problem u toj prici..kad mlada osoba oseti novac..jos ako nadje honorarni posao koji se dobro placa..to moze biti veliki problem kasnije oko zavrsetka studiranjaSlažem se, ali ima dece koju moraš pogurati da bi započela svoj život.
Moja sestra je tako inertna, da je do nje verovatno bi još uvek bila u našoj sobi i slušala Springstina s nogama podignutim na zid, ko kad je imala 16 tamo neke osamdessedme![]()
Moja zaova radi, ok, ali je i dalje sa mamom i tatom u kući, smara se sa njima, uvek kuka kako joj je dosadno i nema gde da ide, pare troši na krpice i kremice, čak ni ne putuje nešto posebno..
MIslim marim ja, ali neprestano kuka kako je selo dosadno, kako je mrtvo i ovakvo i onakvo, a neće da se doseli u NS gde su joj i drugarice i brat i bratanac, teško joj je da izađe iz zone komfora, pretpostavljam.
A čak i kad krene da se trgne mama je brzo povuče nazad.
Mnogo tužno.
A divna je i kvalitetna osoba od kojeg mater pravi kretena zato što svoj život živi kroz ćerku.
ti jos malo pa ko vesicsklonismo jelku dvometarku oujea![]()

tvoja zaova je takav tip osobe, nema puno veze vaspitanje i uticaj roditelja sa tim
sestra i ja smo na isti nacin vaspitavane, pa sam ja kao mladja nju vukla, borila se sa roditeljima za nesto sto sam zelela dok je njena reakcija bila - pa ne pustaju
pustaju ako zelis, moras da imas argument da im to objasnis
i danas smo ostale takve
nije do roditelja
a nijeeee, vole naši klinci kad se sija i blješti na sve straneti jos malo pa ko vesic![]()

И моје јелке још увек стоје, и лампице су упаљенеa nijeeee, vole naši klinci kad se sija i blješti na sve strane![]()

Zavisi. Od broja ljudi, menija itdkoliko sati?
i naravno bez placenih poreza i doprinosa.izrabljuju ljude![]()
Sto ranije krenes, ranije ces stici do cilja.i jel si izrasla u neodgvornu osobu koja ne ume da zaradi..posto su ti to glavni argumenti...
i onda ti teras svoju decu da rade..u stvari neko ko rece juce da si sebicna..ispada da je u pravu.nisam te tako video iskren da budem...
Upravo to.Moja zaova radi, ok, ali je i dalje sa mamom i tatom u kući, smara se sa njima, uvek kuka kako joj je dosadno i nema gde da ide, pare troši na krpice i kremice, čak ni ne putuje nešto posebno..
MIslim marim ja, ali neprestano kuka kako je selo dosadno, kako je mrtvo i ovakvo i onakvo, a neće da se doseli u NS gde su joj i drugarice i brat i bratanac, teško joj je da izađe iz zone komfora, pretpostavljam.
A čak i kad krene da se trgne mama je brzo povuče nazad.
Mnogo tužno.
A divna je i kvalitetna osoba od kojeg mater pravi kretena zato što svoj život živi kroz ćerku.
Ja sad nisam ispratila...Mene je uzasavala pomisao da od nekoga trazis.
A imas 20 godina. To mi je na faxu bas bilo fuj.
Како мене овакве теме изнервирају.
Мислим на ту пупчану врпцу само физички пресечену.
Свиђа ми се што Чичкова деца раде. Сматрам да тако треба, од самог почетка. И свиђа ми се онај део када нису плаћени али имају свест да раде за своју породицу, кућу, фирму, за себе. Нисам за то да се деци плаћају кућни послови или да се дижу у небеса што учествују у обавезама домаћинства. Не помажу они нама, они живе ту и раде за себе. То би, по мени, требало да се подразумева.

)))И мене би сврбели. Грозне смоJoš jedna situacija, al ne mogu da oćutim, svrbe me prsti
Mm je naučen da se sve po kući radi i pomaže, znači od vinograda preko bašte do pravljenja torti i cepanja drva.
Nema stvari koju on ne zna ili neće da uradi (osim usisavanja, to zbog alergije, ili se izvlači al nema veze)))
Jedne godine su im stigla drva, nas četvoro smo radili i slagali (nas dvoje smo već živeli zajedno) a gđica je spavala jer, božemoj, tek je devet sati ujutro, neće valjda tako rano ustati, nek spava dok može.
I za sve je svekrva tako pravi debilom, nek spava dok može, nek ne kuva dok može, nek ne pere dok može.
Živela je 4 god sama za vreme studija i sve je mogla i znala i htela da radi.
I sada ona koliko puta kaže daj mama ja ću, a ova ne da, neka te dok ne moraš, onda mala samo slegne ramenima i kaže - kako hoćeš.

Моја сцена за пару из ушију.To ja ovde tako sebi pustim ventil da uživo ne bih ujedala jer me se suštinski ne tiče, nisu u mojoj kući.

И мене би сврбели. Грозне смо
Али то је зато што радиш и за њу. Па се осетиш као идиот. Логично.