DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
neam sčim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ukupno petoro, cetiri unuke i jednog unuka...Koliko unuka/ke imate?
Alal vera bako. Na mnogaja ljeta. Ovaj će biti porodični mezimac. Pa neka se nastavi niz.ukupno petoro, cetiri unuke i jednog unuka...
Jedinac...što bi rekli crnogorci.ukupno petoro, cetiri unuke i jednog unuka...
Srecom pa mi se ni zet ne izjasnjava kao crnogorac, a o cerki tek nema govora, tako da kod njh to ne vazi, a i ona nece kaze dozvoliti da bude jedinac, rodice mu rece brataJedinac...što bi rekli crnogorci.
Srecom pa mi se ni zet ne izjasnjava kao crnogorac, a o cerki tek nema govora, tako da kod njh to ne vazi, a i ona nece kaze dozvoliti da bude jedinac, rodice mu rece brata![]()

...tako nekako, hvala FrejoNego sta, pa da budu lepi, veliki i zdravi od mame i tate, mora i sunca![]()

Koliko djece imaš?Srecom pa mi se ni zet ne izjasnjava kao crnogorac, a o cerki tek nema govora, tako da kod njh to ne vazi, a i ona nece kaze dozvoliti da bude jedinac, rodice mu rece brata![]()
...ispitujes ko istrazni sudijaKoliko djece imaš?
dve cerke ....Oprosti. Izvini. Vidim ok si i vedra pozitivna žena. Što je retkost. Još 5 unuka. Mislio bar 3 do 4 deteta....ispitujes ko istrazni sudijadve cerke ....
Pa eto neka su ti zivi i zdravi...Oprosti. Izvini. Vidim ok si i vedra pozitivna žena. Što je retkost. Još 5 unuka. Mislio bar 3 do 4 deteta.
Imam 2 sina velika...
pa...eto....

I tvoji....I svačiji.Pa eto neka su ti zivi i zdravi...
Nemam 3-4 detea, ali da je bilo srece pa ne bese inflacije i ludila, ko zna mozda bi ih i bilo
Jednog momenta shvatis da je zivot vredan onoliko koliko ga sam postujes i koliko se lepo odnosis prema njemu,
pa onda budes pozitvan i vedar jer zasto bi mracio nesto sto ti je od Boga dato da prozivis sto lepse mozes.
Zao mi je...I tvoji....I svačiji.
Prava žena. Koja voli djecu.
Moja htela samo 1.
I ako sam joj u ludilu 90.ih sve priuštio. Po 2 x letovanje i 2 x zimovanje. Posle spontanog sa 2 muška bliznaka jedva i drugo na silu.....I onda je sve otišlo vragu.
Da.....nema osude....samo vozi dalje u levu bržu preticajnu traku.Zao mi je...
Ona je verovatno imala bracu ili sestre ili oboje.....vecinom takvi ne shvataju sta rade svom detetu kad ga ostave da bude jedno, pa ili tako jedva pristanu na drugo ili nikad ni ne pristanu, ne razmisljajuci koliko to svoje dete uskracuju za najvecu i najjacu ljubav i oslonac u zivotu.
Bolno je to, ja sam prosla nesto slicno, i ne treba je osudjivati, samo mislim da nije to otislo dodjavola zbog toga, mora da je nesto drugo dovelo do toga.
...opaaanocas sam najlepsi na svetu i najveci

..pa skroman je nije da nijesin našo cipele na popust...bile osamnes, sad samo četrnes...sačekalo dete akciju, neće da bacam bezveze četri iljade ljubi ga tata, zna da nemamo

ČestitamPre 40 minuta, postala sam baka jednom divnom decaku![]()
![]()
![]()