Pohvalite se III

Naopako veverice u centru grada? :lol:
jao sad si mi nabila grižu savesti pa ću morati žumanca u kesu pa pored nekog drveta usput.
Da nosim u Košutnjak priznajem nisam toliko ambiciozna.
ne bi ti verovala sta se sve nalazi i ko sve zivi na drvecu u centru grada..i svrake i detlici i vrapci i senice i golubovi i veverice :)
nije problem da bacis ako ne jedete, ali je steta da bacis kad ima nekog pored tebe ko ce to sigurno da pojede

pa ne bas.. malo je zeznuto dati otkaz..ne bi se ljudi primali na odredjeno da je raskidanje ugovora na neodredjeno tako jednostavno..mislim on moze da ti ga da, ali sudom mozes lako da to oboris...i ne pocinji pricu oko sudjenja u nasoj zemlji..znam ljude koji su dobijali te proocese ..
Nemam namere da se tuzim sa bilo kim
Nisam dizadala tuzbe za mnogo ozbiljnije stvari bas cu se makljam sa zmajem oko glupog ugovora
Meni je cilj da od zmaja odem na bolje, a ne da se jjebavam po sudovima sa bilo kime
Ne pravim ugovor na neodredjeno da bih bila tu do kraja zivota, nije to drzavni posao i dan mrmota...
On ako propadne popicemo svi otkaze.... u ostalim slucajevima necu, nema sekiracije
Jos neki period i adio....

pa ne bas.. malo je zeznuto dati otkaz..ne bi se ljudi primali na odredjeno da je raskidanje ugovora na neodredjeno tako jednostavno..mislim on moze da ti ga da, ali sudom mozes lako da to oboris...i ne pocinji pricu oko sudjenja u nasoj zemlji..znam ljude koji su dobijali te proocese ..
E ja sam danas gledala otkaz uzivo. Jedna sestra dala otkaz, kaže udaje se, rekao joj muž da prestane da radi, nije valjda luda da polomi kičmu za tolike pare... pita ona mene doktorka šta mislite. Rekoh: prvo skoči pa reci hop. Mislim da me nije razumela.

Back