гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
sta se sekirate, gospodin vucic ce sve to da sredi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako pre toga njega ne srede
sta se sekirate, gospodin vucic ce sve to da sredi
opet kazem, uz boziju pomoc, pomoc noleta, patrijarha i gospodina vucica, srbija ne treba da brine za buducnost.

ma ko ce njega, bolestan covjek, kod drugih ljudi on izaziva samo sazaljenje

opet kazem, uz boziju pomoc, pomoc noleta, patrijarha i gospodina vucica, srbija ne treba da brine za buducnost.

Jel' zbog toga ovo u preporukama celu noc i danas za gledanje?Stalno se pojavljuje,dave time non-stop.Dobili smo novu Kurz Strache vladu

Jao bre, nisam se odavno hvalila, nisam sigurna ni da li sam pisala na ovoj temi.
A skupilo se svašta nešto:
- Srećan nam dan Armije
- Srećan mom tati rođendan
- Klincima zaključene sve petice
- Danas legao bonus
- U utorak leže decembarska plata
- Pojedoh celu čokoladu umesto ručka jer nisam stigla sinoć da završim ceo ručak pa ću morati popodne kad dođem kući
- Sutra odoh u svadbu i odolela sam maminim napadima da kupim nešto novo da obučem, jedva joj objasnih da će svima na svadbi biti sve novo šta god da obučem jer ni mene nikad u životu nije niko video osim mlade. A mlada me voli u bilo čemu.
 divno,sa sve danom armije
 divno,sa sve danom armije 

a nije..bez povoda sam nocas takav

Jao bre, nisam se odavno hvalila, nisam sigurna ni da li sam pisala na ovoj temi.
A skupilo se svašta nešto:
- Srećan nam dan Armije
- Srećan mom tati rođendan
- Klincima zaključene sve petice
- Danas legao bonus
- U utorak leže decembarska plata
- Pojedoh celu čokoladu umesto ručka jer nisam stigla sinoć da završim ceo ručak pa ću morati popodne kad dođem kući
- Sutra odoh u svadbu i odolela sam maminim napadima da kupim nešto novo da obučem, jedva joj objasnih da će svima na svadbi biti sve novo šta god da obučem jer ni mene nikad u životu nije niko video osim mlade. A mlada me voli u bilo čemu.
o madzmazel, trebjen.. ( :Дете разбило тест из француског.
Ја истерала своје.
Доста за ову недељу.
Nisam ljubitelj tih tema kao ni levice ni desnice...zdrava pamet iznad svega...
A sve sto si do sada napisao nema veze s njom, pa ne mogu ni da se slozim..