smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
ako cepnes jos jednu, bice deset godina mladji.. a ako roknes jos jednu posle, bice taman.. joj, kako me nervirate teta smoki
Ja kad lupam,lupam na agro

Nego,javljas li se ti iz gostiju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako cepnes jos jednu, bice deset godina mladji.. a ako roknes jos jednu posle, bice taman.. joj, kako me nervirate teta smoki

pa šta bi ti htela? pet minuta?![]()

Može da ti skuva kafu 5x na dan?moze pet minuta,al tri puta na dan
ma sta tri.oduvek sam bila skromna
evo deset minuta,pet puta dnevno
Može da ti skuva kafu 5x na dan?

Bila bi sama na toj temi![]()

ovo bi mogla da bude tema,da nisam lenja.da li vise volite da vas razvlaci ko kore za pitu preko celog stola jednom dnevno,il da vas savatava na brzaka iz zasede vise puta

samo d prijavim,
legla platica i častio sam sebe palačinkom
- - - - - - - - - -
![]()

samo d prijavim,
legla platica i častio sam sebe palačinkom
- - - - - - - - - -
![]()

PONOSNA. blokirala bivsu simpatiju sa kojom sam jednom izasla a koji je bio nevideni.seksualni manijak, koji mi se vise ni ne svidja JER IMAM NAJDIVNIJEG MOMKA U KOGA SAM ZALJUBLJENA

Inace da pohvalim sama sebe, posluzila sam 45 gostiju sama... I pripremila vecinu i sredila vecinu...
Dodje mi da samoj sebi cestitam i izljubim se...![]()
Produžen mi ugovor i to pre roka... nema to, mašina. Nisu morali, al eto, fala mlogo..
- - - - - - - - - -
Sfaka čast.

PONOSNA. blokirala bivsu simpatiju sa kojom sam jednom izasla a koji je bio nevideni.seksualni manijak, koji mi se vise ni ne svidja JER IMAM NAJDIVNIJEG MOMKA U KOGA SAM ZALJUBLJENA