Pohvalite se III

Našao sam u 70 dinara u šorciću,nisam ga nosio ove godine,znači da je od prošle,celi su,kakva ušteda,jeeeeeeee

- - - - - - - - - -

Još ja osetim,nešto mi šuška.Uhvatim se za džep i oma skontam,ajaooo lova.Moram priznati,ma koliko mi drago bilo što sam nešto našao,da sam se ponadao da ima bar crvena,i tu mi se malo okrnjila hepines,ali ipak mi je super.Sada se razmišljam šta bih da je bila crvenkapa...prvo mi diler pada na pamet.Ništa,pušićemo racku heheee

- - - - - - - - - -

Eto,na kraju sreća još veća što nije bila,zdravije je.Možda

Našao sam u 70 dinara u šorciću,nisam ga nosio ove godine,znači da je od prošle,celi su,kakva ušteda,jeeeeeeee

- - - - - - - - - -

Još ja osetim,nešto mi šuška.Uhvatim se za džep i oma skontam,ajaooo lova.Moram priznati,ma koliko mi drago bilo što sam nešto našao,da sam se ponadao da ima bar crvena,i tu mi se malo okrnjila hepines,ali ipak mi je super.Sada se razmišljam šta bih da je bila crvenkapa...prvo mi diler pada na pamet.Ništa,pušićemo racku heheee

- - - - - - - - - -

Eto,na kraju sreća još veća što nije bila,zdravije je.Možda

Zayebo si @Kloniranog Shimeta :lol: sto se hvalio da je imo samo 50 dinara u dzepu pa prodo neku krntiju od Keca i tako zaradio 400 evrica.:lol:

Rej đoka.

P010617_23.36.jpg

Gledala sam posle u radnji u kojoj navodno prodaju originale, nije loša kopija.
Ne mogu bre da se nađu normalne naočare, svuda prodaju one šarene ko muve govnare

jutros mi ispao telephon na asfalt i nije se razbio mnogo ! :ok:

Ovo ko moj mali sin da je pisao....sad cu da otplacujem jos godinu i po tel kome je polomljen ekran i koji stoji u fioci
Nego da pohvalim svoje veliko dete,dok je bio ovde nikad da sedne da popricamo,sve zuri,nema kad.e sad me svaki dan zove,petnaest minuta mi prica sve zivo,sve ga interesuje,prica planove...
Rastu deca

Back