Pohvalite se III

I ja sam juce... kaput uzela
Prepesacili smo 10 km... prvo odemo u centar, na rucak, i u benetonu nadjem svetlo plavi kaput, moj broj ali muz skonta da je na jednom delu uceban... i tu oni kao 20% popusta... ma necu, hocu novo! Provere mi u ostale dve prodavnice nema broja.
Ali ne verujem ja dok ne odem.
I skoknemo prvo do promenade, pa u merkator, nema stvarno moj broj, samo 40... probam, vidim malo u struku veci... kaze muz probaj krem tvoju velicinu, ja probam, on se odusevi, neke zene u radnji “Jao kako vam stoji...” i ja kao ok ali ja hocu svetlo plavi...
Odem u big i kazem muzu ako nema plavi(a nema) kupicu krem ajde... kad u bigu nema ni krem moja velicina... vracaj se u merkator... Pa opet u promenadu, u bigu nema muzev poklon...
Nasetali smo se ihaj... usput popili kafu...
ali smo sve kupili...
Jos dolazim u merkator i kao uzimam kaput al vidim neki konac izvucen, rekoh Jel moguce da mi nije sudjeno! MEdjutim sredila ona teta na kasi

Tako da sam se ponovila kaputom... krem
Svetlo plavi ce biti drugom prilikom

Inace, ulazili smo u razne butike... u tifany imaju tu boju al nakitili neko ordenje... mm me zvao otac Ordenije kad sam probala... toliko sam se smejala bilo me sramota :lol:

Obožavam ovo moje mlađe dete. Sa njim svaki dan neke dogodovštine, ali danas je ispao car i kralj.
Dobio je 4+ iz pismenog iz matematike, ali je u jednom zadatku napisao pogrešan primer pa je rekao učiteljici: "Morate mi bar nešto priznati".
I dade mu žena 2 boda za to pa mu prepravi ocenu na 5-.
Kakav je to manipulator mali, nemoguće je izaći na kraj sa njim. Tačno ga zamišljam kako se ubeđuje sa njom pa je žena odustala. :zcepanje:

Pa nadji i ti dasu :zper:
:rotf:

U pa super su ti ove
Nisam znala da ima tih fora sa samsungom
Sta treba da se uradi da se pokazes kao njihov verni kupac??? Jel pravis neki nalog kod njih? Ja imam nesto na fonu al ne korostim.... nisam bas upucena....
ma jok..kupio sam telefon....mislim morao sam da napravim nalog i podnesem zahtev i stvarno su mi poslali slusalice, ali je poklon jer sam kupio telefon, nije ne lepe oci kao u tvom slucaju :)

inace stvarno su dobre..jos sam ih upario i sa satom i sa telefonom pa preko sata povlacim muziku iz telefona i tako kontrolisem..dobro je i efikasno.

Back