smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
Aj se malo menjamo... ti si tako radosna i srecna svaki dan... blago tebi
ti si vec sretna,cesto nam treba vreme da to shvatimo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj se malo menjamo... ti si tako radosna i srecna svaki dan... blago tebi

ti si vec sretna,cesto nam treba vreme da to shvatimo
Jesam. U pravu si.
Cesto to sebi kazem ali necu da pisem jer mi se uvek desi suprotno.
Jel se jos petljas u ljigavu politiku?
Kad sam se ja petljala u politiku?

a što onda pominješ Putina i gaće ?![]()
Osećam se odmorno... neverovatno!

Prvi put za 23 godine ručali nas četvoro. Muž deca i ja. Sveki & sveki otišli na Zlatibor, venčava im se ćerka.![]()
....cek zar niste i vi otisli, vencava se sestra i tetka..ajd zaova manje vise? meni to bas nekako nije u redu.....
Postoji više razloga što su otišli samo njih dvoje. Da navedem sve, ili samo neke?

Postoji više razloga što su otišli samo njih dvoje. Da navedem sve, ili samo neke?

Шта каже ултразвук, кад је термин?...ja sam se, cini mi se,![]()
a ona, ljubi je majka, ponosno svima pričala kako je mama sama napravila njen kostim
eto da se pohvalim time
Haljina, dugački džemper i čizme koristimo i ovako i onako, a napravih joj štap, ovaj deo za glavu i kragnu sama... eh da i jedva je našminkah 
Martin kostim za Halloween je bio pun pogodak, obožava ga i bila je atrakcija na Prateru, svi su je slikalia ona, ljubi je majka, ponosno svima pričala kako je mama sama napravila njen kostim
eto da se pohvalim time
Haljina, dugački džemper i čizme koristimo i ovako i onako, a napravih joj štap, ovaj deo za glavu i kragnu sama... eh da i jedva je našminkah
![]()
![]()
![]()
Martin kostim za Halloween je bio pun pogodak, obožava ga i bila je atrakcija na Prateru, svi su je slikalia ona, ljubi je majka, ponosno svima pričala kako je mama sama napravila njen kostim
eto da se pohvalim time
![]()
![]()
![]()

eto da se pohvalim time
![]()
![]()
![]()