- Poruka
- 20.599
Bravo za Smokvu i Damu![]()
Дамо, свака част!
Hvala devojke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo za Smokvu i Damu![]()
Дамо, свака част!

pa dobro,sad me malo sramota
jos vise me sramota sto se hvalim ovako javno,al ne mogu da izdrzim
Честитам Смоки!
Дамо, свака част!
Svaka čassttttttttttttttttt![]()
![]()
Bravo!

Otvorila se o5 pekara sa burekom, sad sam prozdrala cetvrt sa sirom I cetvrt sa mesom
- - - - - - - - - -
Radi brat Srbin.

Joj, krenula sam bila, pa stigla negde do pola puta, I onda sam skontala da sam vec negde u 3 lepe medju Arapima, u nekom budibogsnama kvartalu, I vratila se nazad, a muz nikako nece sa mnom (iako je obecao). A svekrva kao fina, ici ce ona, pa kad je cula gde je otprilike, a ne, ne, ona tamo ne zalazi. Videcu da li ima neki kraci put, da ne idem onako po google map-u.
hejt hejt hejt
e si bila u onoj prodavnici?

Vratila se sa kontrole i previjanja, doktor zadovoljan, ja konacno malo opustenija. Jod samo da docekam nslaz i da bude negativan.
Eto praviš sebi stresove ni zbog čega...![]()
Sad lepo smireno, odmaraj i opusti se...

I ti takodje![]()

Eto praviš sebi stresove ni zbog čega...![]()
Sad lepo smireno, odmaraj i opusti se...
Kako ni zbog cega? A onaj tumor kao jaje sto ga izvadise iz noge, m? Sta cu ja ne umem drigavije, to je jace od mene dok ne saznam sta je u pitanju nema opustanja.
Govorim o zadnjih par dana tj. posle operacije kolko si se stresirala oko kože, kako izgleda i to.

kaze ja cu tebi uvek da dam kad te vidim...
Води рачуна да останеш уконектована са сликом у пасошу, а не после оно два сведока и ДНК тест.sto je lep dan...ustala rano,skuvala kafu,napravila dorucak pa nazad da mrvim u krevetu.razvlacila se do devet,pa otisla po besplatni paketic visi kreme.potrazite na njihovom sajtu,dele po odredjenim apotekama.mali je al kao nadoknada za onu nesudjenu kremu i ebeni konkurs
posle toga uzivala sa bobijem na suncu u parku,prekrasno zuto i crveno lisce...
neke tri bakute sede na klupi,jedna vice devojcice,devojcice...ja se okrenem nema nikog osim mene,kad baba vadi iz torbe besplatne novine i daje mikaze ja cu tebi uvek da dam kad te vidim...
pa ko da se ne oraspolozi
posle toga bila kod mame i tate na pecenom saranu i somu,bila i pita sa jabukama
sad zakazala farbanje i preskupo sisanje.jednom se ide u rim![]()

Води рачуна да останеш уконектована са сликом у пасошу, а не после оно два сведока и ДНК тест.![]()

Joj luda si![]()

sto je lep dan...ustala rano,skuvala kafu,napravila dorucak pa nazad da mrvim u krevetu.razvlacila se do devet,pa otisla po besplatni paketic visi kreme.potrazite na njihovom sajtu,dele po odredjenim apotekama.mali je al kao nadoknada za onu nesudjenu kremu i ebeni konkurs
posle toga uzivala sa bobijem na suncu u parku,prekrasno zuto i crveno lisce...
neke tri bakute sede na klupi,jedna vice devojcice,devojcice...ja se okrenem nema nikog osim mene,kad baba vadi iz torbe besplatne novine i daje mikaze ja cu tebi uvek da dam kad te vidim...
pa ko da se ne oraspolozi
posle toga bila kod mame i tate na pecenom saranu i somu,bila i pita sa jabukama
sad zakazala farbanje i preskupo sisanje.jednom se ide u rim![]()