Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:evil:
hejt hejt hejt
e si bila u onoj prodavnici?
Joj, krenula sam bila, pa stigla negde do pola puta, I onda sam skontala da sam vec negde u 3 lepe medju Arapima, u nekom budibogsnama kvartalu, I vratila se nazad, a muz nikako nece sa mnom (iako je obecao). A svekrva kao fina, ici ce ona, pa kad je cula gde je otprilike, a ne, ne, ona tamo ne zalazi. Videcu da li ima neki kraci put, da ne idem onako po google map-u.

sto je lep dan...ustala rano,skuvala kafu,napravila dorucak pa nazad da mrvim u krevetu.razvlacila se do devet,pa otisla po besplatni paketic visi kreme.potrazite na njihovom sajtu,dele po odredjenim apotekama.mali je al kao nadoknada za onu nesudjenu kremu i ebeni konkurs :lol:
posle toga uzivala sa bobijem na suncu u parku,prekrasno zuto i crveno lisce...
neke tri bakute sede na klupi,jedna vice devojcice,devojcice...ja se okrenem nema nikog osim mene,kad baba vadi iz torbe besplatne novine i daje mi :lol: kaze ja cu tebi uvek da dam kad te vidim...
pa ko da se ne oraspolozi
posle toga bila kod mame i tate na pecenom saranu i somu,bila i pita sa jabukama
sad zakazala farbanje i preskupo sisanje.jednom se ide u rim:mrgreen:

sto je lep dan...ustala rano,skuvala kafu,napravila dorucak pa nazad da mrvim u krevetu.razvlacila se do devet,pa otisla po besplatni paketic visi kreme.potrazite na njihovom sajtu,dele po odredjenim apotekama.mali je al kao nadoknada za onu nesudjenu kremu i ebeni konkurs :lol:
neke tri bakute sede na klupi,jedna vice devojcice,devojcice...ja se okrenem nema nikog osim mene,kad baba vadi iz torbe besplatne novine i daje mi :lol: kaze ja cu tebi uvek da dam kad te vidim...
posle toga bila kod mame i tate na pecenom saranu i somu,bila i pita sa jabukama
Води рачуна да останеш уконектована са сликом у пасошу, а не после оно два сведока и ДНК тест.:rotf:

Води рачуна да останеш уконектована са сликом у пасошу, а не после оно два сведока и ДНК тест.:rotf:

mogu da mi uzmu bris da ne kazem odakle:mrgreen:
nego letos ja vec bila na moru,a muz dolazio sa decom i bobijem,a stariji sin obradatio kao cetnik,a u pasosu ko decija guza.zezali smo ga da ce ga carinici brijati na suvo,al niko nista...ni tamo ni nazad

- - - - - - - - - -

inace sa slikom u pasosu i lk sam ukonektovana svako jutro:sad2:

Aj se malo menjamo... ti si tako radosna i srecna svaki dan... blago tebi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back