Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Био сам у Србобрану, и преузео од стрица саднице стубастих јабука(златни делишес мени омиљен, оф корс), стубастих крушки(виљамовка, оф корс), кајсија(мађарска рана два, оф корс) и стубастих трешњи(провансалка, оф корс) и коначно чак 30 садница бадема,!
Имамо орахе, лешника, али не и бадеме, а њега највећма волЕм!
Јавио сам ћалетовом раднику да дође по њих, однесе на салаш и посади, не иде ми се колима јер је део пута од асфалта до салаша ленија(земљани, летњи пут) после ових киша ко живо блато, а Ферика има ладу ниву, то ће бити лакши тренинг(зар има бољи теренац од ладе ниве???).
Стриц ми се одужио што сам га частио за куповину и инсталирање два аналогно дигитална синапсова конвертера и чинчове за тринитронце због дигитализације радио-тв дифузије тамо маја месеца и још сам му дао 100 евАра, ебга 110 садница стубастог воћа и 30 садница бадема + пут до расадника у Петроварадину и назад.
Нисам могао да одолим једној чаЈшици шљиве жуте ко дукат, девет година одлежалој у бурету(што не још једну па да буде десет?) што ми је стрина сервирала уз овчији сир... оно знам ја да иду сир и вино, али част се не одбија!
Е да, у Сентомашу нам славном данас је главни пијачни дан па сам купио по 5кила лимуна и шљиве, наша шљива је одавно што поједена, што завршила у пекмезЦу, што у ракији и пазарио по 5 ариље гаћа мени и сину, није било женских за кћери.
Седим и пијем хладан пауланер дирек' из лименке.:super:

Danas nam počinje prvi zajednički redovni celi vikend bukvalno od kako smo se upoznali! :D

- - - - - - - - - -

Znam da zvuči grozno banalno al ja sam jako srećna :))))))

- - - - - - - - - -

Garant ću za koji mesec kukati u rupi lol

krk_rokit_5g2_large.jpg

ovaj ide u penziju

aktiv08.jpg

a ovo oružje stiže danas

:zskace:

- - - - - - - - - -

Prizivam i priželjkujem :rumenko:
kupi lubenica dok još ima :)))))

ne znam cickava, u mom svetu za pohvaliti je uspeh neki u zivotu uopsteno, dal je na poslu i karijeri, ucenju, hobiju, u porodici, putu i sl

a svakodnevne aktivnosti kao ciscenje kuce ves i sl nisu teme za pohvalu, to je svakodnevnica svacija, samo sto neki misle da je su specijalno oni obdareni krpom za prasinu dok drugi to nemaju, sta li....poremeceno sve pa i ova tema
Pa ako te stvari ne volis da radis... kao sto je npr.ne volim da perem ves, sirim, slazem, peglam... za mene licno je za pohvaliti se... vidis kako sama sebe bodrim :malav:

ne znam cickava, u mom svetu za pohvaliti je uspeh neki u zivotu uopsteno, dal je na poslu i karijeri, ucenju, hobiju, u porodici, putu i sl

a svakodnevne aktivnosti kao ciscenje kuce ves i sl nisu teme za pohvalu, to je svakodnevnica svacija, samo sto neki misle da je su specijalno oni obdareni krpom za prasinu dok drugi to nemaju, sta li....poremeceno sve pa i ova tema

a to li je
ne znam ko voli, ali obavljas i to je to

Pa obavljas i kukas na krstarici... to je valjda prirodni sled dogadjaja :lol:

Направио сам и ја вишњевачу само је екстракција уместо 40 дана трајала око два месеца, али сасвим је ОК, међутим једне године сам је направио уместо с лозом, с дударом од 55% алкохола па је Џена рекла да се може пити само везан за столицу.:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back