- Poruka
- 20.599
Nemam čime 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))))
Danas nam počinje prvi zajednički redovni celi vikend bukvalno od kako smo se upoznali!
- - - - - - - - - -
Znam da zvuči grozno banalno al ja sam jako srećna)))))
- - - - - - - - - -
Garant ću za koji mesec kukati u rupi lol

kupi lubenica dok još imaPrizivam i priželjkujem![]()
))))
Pa ako te stvari ne volis da radis... kao sto je npr.ne volim da perem ves, sirim, slazem, peglam... za mene licno je za pohvaliti se... vidis kako sama sebe bodrimne znam cickava, u mom svetu za pohvaliti je uspeh neki u zivotu uopsteno, dal je na poslu i karijeri, ucenju, hobiju, u porodici, putu i sl
a svakodnevne aktivnosti kao ciscenje kuce ves i sl nisu teme za pohvalu, to je svakodnevnica svacija, samo sto neki misle da je su specijalno oni obdareni krpom za prasinu dok drugi to nemaju, sta li....poremeceno sve pa i ova tema

Pa ako te stvari ne volis da radis... kao sto je npr.ne volim da perem ves, sirim, slazem, peglam... za mene licno je za pohvaliti se... vidis kako sama sebe bodrim![]()
Od muza sam dobila arcers i pinokoladu, i svako vece uzmem po 3-4 gutljaja da me razveseli

ne znam cickava, u mom svetu za pohvaliti je uspeh neki u zivotu uopsteno, dal je na poslu i karijeri, ucenju, hobiju, u porodici, putu i sl
a svakodnevne aktivnosti kao ciscenje kuce ves i sl nisu teme za pohvalu, to je svakodnevnica svacija, samo sto neki misle da je su specijalno oni obdareni krpom za prasinu dok drugi to nemaju, sta li....poremeceno sve pa i ova tema
a to li je
ne znam ko voli, ali obavljas i to je to

meni je muz napravio nabolju visnjevacu na svetu![]()

Da se pohvalim i ovde
Joj sto mi milo sto sam je nasla napokon
http://media.desigual.com/i/desigual/57V21B1_5001?w=268

Kukati u svojstvu pohvalePa obavljas i kukas na krstarici... to je valjda prirodni sled dogadjaja![]()

Da se pohvalim i ovde
Joj sto mi milo sto sam je nasla napokon
http://media.desigual.com/i/desigual/57V21B1_5001?w=268