- Poruka
- 20.599
Upisala ćerku na odbojku i ples 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Upisala ćerku na odbojku i ples![]()
unistavas rodnjeno dete,
moj zet,svestenik iz nisa pre mesec dana poslao mail u ameriku za posao.javili mu sredjuj papire i kreci odmah.juce stigao,danas dobio posao svestenika u crkvi na menhetnu.danas je mojoj sestri rodjendan i upravo je saznala da treba da se sa decom seli u njujork

čuš posao sveštenika
širi ljubav za pare

moj zet,svestenik iz nisa pre mesec dana poslao mail u ameriku za posao.javili mu sredjuj papire i kreci odmah.juce stigao,danas dobio posao svestenika u crkvi na menhetnu.danas je mojoj sestri rodjendan i upravo je saznala da treba da se sa decom seli u njujork

Svaka cast.moj zet,svestenik iz nisa pre mesec dana poslao mail u ameriku za posao.javili mu sredjuj papire i kreci odmah.juce stigao,danas dobio posao svestenika u crkvi na menhetnu.danas je mojoj sestri rodjendan i upravo je saznala da treba da se sa decom seli u njujork

))))unistavas rodnjeno dete,
upisi je na nestlo kreativno kao npr tajlandski boks, dzudo itd
hvala nema na cemu![]()

ćut tu 

zovi me moca ubuntupa da a ne ko ti,siris ljubav besplatno![]()

zovi me moca ubuntu
- - - - - - - - - -
odlaze sveštenici, marijana mateus otišla u london
možda ipak ima nadežde

zovi me moca ubuntu
- - - - - - - - - -
odlaze sveštenici, marijana mateus otišla u london
možda ipak ima nadežde
jel ujedaš ti osim što laješ?Al kad vam se ja budem vratila moracete 50 popova da posaljete napolje da se uspostavi neka ravnoteza![]()

Al kad vam se ja budem vratila moracete 50 popova da posaljete napolje da se uspostavi neka ravnoteza![]()

jel ujedaš ti osim što laješ?![]()

Ti da pozoves kacketa da ga osvestaako se vratis otvaramo swingerski klub![]()

Samo lajem
- - - - - - - - - -
Ti da pozoves kacketa da ga osvesta![]()
)))Jao zamislikonsider it dan!)))
- - - - - - - - - -
drugarica i ja cemo da vodimo program, bicemo istaknuti komunisti!

Jao zamisli![]()
Dodje mi da se vratim samo zbog toga![]()
))