Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo to sve sami organizovali, nista preko agencije, sami svoje gazde :D

i mi tako budimpestu i prag

al ove ostale gradove kad smo sabrali sami i ove akcije zadnji minut preko agencije ispalo jeftiniji prevoz i smestaj preko agencije nego sami
mislim de ima barselona tri noci sa prevozom za 100e sam da ides....pa samo najjeftiniji hostel ti je oko 15e/noc i to ako uhvatis, a jeftine karte nema
za ture po gradu mi ne treba agencija to neka idu ovce, to cemo sami, mapa u ruke i gugl i sve vidis sto oces
ali dobro dodju te zadnji minut ponude da se ogrebes za jeftin smestaj i prevoz ;)

Barselona je jeftina za provod...ali nemojte da pristajete na okolna mesta, Kosta Bravu, Gironu i tome slicno, preplaticete prevoz do - od grada, ispasce vam i skuplje...
Hrana je dzabaleska, tapasi su vam sjajan izbor i moja vam je preporuka da naucite par reci jer su meniji retko dvojezicni a gre'ota je da ne probate...
...imate i dilove za dorucak, sendvic, sok i kafa za 3 - 4 evra...necete mnogo da potrosite ako malo obratite paznju...

Sto se Luvra tice, imas jedan dan, recimo sreda od 18h, kada je ulaz bezmalo dzabe...mozes da nadjes taj dil na netu...ja sam ga iskoristila i em je bilo manje ljudi em je svetlost bila lepsa...

Mm veceras isplanirao Bec u decembru sa drustvom. Ja klimnula, kao vazi a znam da ne mozemo jer bekili siki. Ali ajde da mu ne izlazim iz volje.
Sl.vikend idemo na poz.predstavu
a onaj tamo u bioskop

mi I jedan par... prijatelji...

jedva cekam

Barselona je jeftina za provod...ali nemojte da pristajete na okolna mesta, Kosta Bravu, Gironu i tome slicno, preplaticete prevoz do - od grada, ispasce vam i skuplje...
Hrana je dzabaleska, tapasi su vam sjajan izbor i moja vam je preporuka da naucite par reci jer su meniji retko dvojezicni a gre'ota je da ne probate...
...imate i dilove za dorucak, sendvic, sok i kafa za 3 - 4 evra...necete mnogo da potrosite ako malo obratite paznju...

Sto se Luvra tice, imas jedan dan, recimo sreda od 18h, kada je ulaz bezmalo dzabe...mozes da nadjes taj dil na netu...ja sam ga iskoristila i em je bilo manje ljudi em je svetlost bila lepsa...

hvala na savetima :D

nego lep savet za luvr, ali kako stici jeftino do pariza? sta si nasla jeftino na netu? ulaz u luvr ,ili put do pariza, ili zajedno?

hvala na savetima :D

nego lep savet za luvr, ali kako stici jeftino do pariza? sta si nasla jeftino na netu? ulaz u luvr ,ili put do pariza, ili zajedno?

Kako do Pariza, prevoz mislis? Ne znam koliki vam je budzet, svejevremeno sam isla Lufthansom, ne mogu da se setim, recimo 200 do 250evra...ako hoces pogledacu ti konekcije, sigurno mozes do Budimpeste, Temisvara ili Sofije i Wizz-om ili slicnom kompanijom...znam da Fudeks vozi ali ne znam da li mozete da izdrzite u busu toliko dugo, izadje 15000din...presla sam do Frankfurta u busu jednom prilikom i bilo mi je super a mislila sam uvek propast sveta ali proletelo mi je...

Luvr je otvoren za posetioce bez naknade svake prve nedelje u mesecu...ako ne gresim. Prevoz vam nije potreban, sve znamenitosti se nadovezuju jedna na drugu...samo da podelite dane...pa u jednom od Jelisejskih polja ka trgu Konkord a tu je blizu i Luvr, Gradsko ostrvo sa Notr Dam crkvom, sa druge strane Orsej, malo prosetate bulevarom Sen Zermen i dodjete do Luksemburskog parka...drugi dan idete na drugu stranu, Marsova polja, Dom inavlida, Ajfelov toranj, cuveni most i lepi kvartovi okolo...treci dan Pigal, Monmartr, Sakr Ker crkva...tako necete gubiti ni novac ni vreme na prevoz...ja sam sedela sedam dana ali su mi tri bila totalni visak jer sam imala plan i onda sam se vracala, ako mozete da posedite tri - cetiri, sve cete stici da vidite...

Ne znam sta te interesuje, sve te gradove sam obisla sama, pitaj slobodno, meni je turizam ljubav najveca:lol:

Kako do Pariza, prevoz mislis? Ne znam koliki vam je budzet, svejevremeno sam isla Lufthansom, ne mogu da se setim, recimo 200 do 250evra...ako hoces pogledacu ti konekcije, sigurno mozes do Budimpeste, Temisvara ili Sofije i Wizz-om ili slicnom kompanijom...znam da Fudeks vozi ali ne znam da li mozete da izdrzite u busu toliko dugo, izadje 15000din...presla sam do Frankfurta u busu jednom prilikom i bilo mi je super a mislila sam uvek propast sveta ali proletelo mi je...

Luvr je otvoren za posetioce bez naknade svake prve nedelje u mesecu...ako ne gresim. Prevoz vam nije potreban, sve znamenitosti se nadovezuju jedna na drugu...samo da podelite dane...pa u jednom od Jelisejskih polja ka trgu Konkord a tu je blizu i Luvr, Gradsko ostrvo sa Notr Dam crkvom, sa druge strane Orsej, malo prosetate bulevarom Sen Zermen i dodjete do Luksemburskog parka...drugi dan idete na drugu stranu, Marsova polja, Dom inavlida, Ajfelov toranj, cuveni most i lepi kvartovi okolo...treci dan Pigal, Monmartr, Sakr Ker crkva...tako necete gubiti ni novac ni vreme na prevoz...ja sam sedela sedam dana ali su mi tri bila totalni visak jer sam imala plan i onda sam se vracala, ako mozete da posedite tri - cetiri, sve cete stici da vidite...

Ne znam sta te interesuje, sve te gradove sam obisla sama, pitaj slobodno, meni je turizam ljubav najveca:lol:

prevoz do pariza me najvise boli u celoj prici
kaze nama jedna devojka iz agncije da je iskopala 40e u jednom pravcu do pariza neka jeftina kompanija iz bga polazak....mi guglamo ubijemo se i nekoliko meseci u napred ma nema sanse ispod 150e da nadjes da se ubijes....a to je mnogo jer sve moras da mnozis x2 i iz istog budzeta i tu ti dodje da se roknes

fora kod tih jeftinih letova je sto se ne racuna prtljag pa to naplate uzas, pa se ne racuna taksa pa i to oderu, ma kako god okrenes razvalis se ako letis :roll:
ja najvise volim vozom da idem zbog komocije, bus kad mora mora ebi ga kad naleti jeftina ponuda, a avionom jos nisam dozivela da letim jeftino
eto taj tvoj let od 250e je skup za nas, jer pomnozi puta 2 pa samo za prevoz, mnogo je kume

meni pariz ko pariz nije na spisku zelja moram da vidim, ali zbog luvra bih volela jednom, imamo prece zelje koje ocemo da ostvarimo pa pariz kad dodje na red ok, ako ne nema veze, ali bi nam bilo milo kad bi iskocio jeftin prevoz pa da demo na dva dana zbog luvra i osalih muzeja, ako nam ne iskoci nema veze, vise patimo za nekim drugim destinacijama :lol:

ali ako znas jeftin put do pariza (to tvoje 200e nije jeftino) ti javi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back