Kako do Pariza, prevoz mislis? Ne znam koliki vam je budzet, svejevremeno sam isla Lufthansom, ne mogu da se setim, recimo 200 do 250evra...ako hoces pogledacu ti konekcije, sigurno mozes do Budimpeste, Temisvara ili Sofije i Wizz-om ili slicnom kompanijom...znam da Fudeks vozi ali ne znam da li mozete da izdrzite u busu toliko dugo, izadje 15000din...presla sam do Frankfurta u busu jednom prilikom i bilo mi je super a mislila sam uvek propast sveta ali proletelo mi je...
Luvr je otvoren za posetioce bez naknade svake prve nedelje u mesecu...ako ne gresim. Prevoz vam nije potreban, sve znamenitosti se nadovezuju jedna na drugu...samo da podelite dane...pa u jednom od Jelisejskih polja ka trgu Konkord a tu je blizu i Luvr, Gradsko ostrvo sa Notr Dam crkvom, sa druge strane Orsej, malo prosetate bulevarom Sen Zermen i dodjete do Luksemburskog parka...drugi dan idete na drugu stranu, Marsova polja, Dom inavlida, Ajfelov toranj, cuveni most i lepi kvartovi okolo...treci dan Pigal, Monmartr, Sakr Ker crkva...tako necete gubiti ni novac ni vreme na prevoz...ja sam sedela sedam dana ali su mi tri bila totalni visak jer sam imala plan i onda sam se vracala, ako mozete da posedite tri - cetiri, sve cete stici da vidite...
Ne znam sta te interesuje, sve te gradove sam obisla sama, pitaj slobodno, meni je turizam ljubav najveca