Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije grk..belosveCki jeste :mrgreen:
oće da gajimo promaju i putujemo svetom :hahaha:

nema doterivanja..samo das obrijem brau i brkove izdepiliram dekoltej i obučem mantiju :hahaha:

ne znam dal na prvom dejtu da mu dam...ili kada? ima li neki fini predlog? ne bih da pomisli da sam pohotna francuskinja :(

nije grk..belosveCki jeste :mrgreen:
oće da gajimo promaju i putujemo svetom :hahaha:

nema doterivanja..samo das obrijem brau i brkove izdepiliram dekoltej i obučem mantiju :hahaha:

ne znam dal na prvom dejtu da mu dam...ili kada? ima li neki fini predlog? ne bih da pomisli da sam pohotna francuskinja :(
bogami za putovanje svetom ja bih i brke obrijala :zcepanje:

daj mu guzu, to ti je nekako "zlatna sredina" :zcepanje:
bas sam bljak jel da :lol:

:eek:

gooza je svetinja...kao krave u Indiji..naći ti si prsla od kada si prešla u palanq :rtfm:

ništa, šetatjemo držetji se za prstitje :prstic:
ma samo sam pod utiskom danasnje nevine omladine, malo se sablaznjavam pa da mi manje buder gadno teram na salu celu tu pricu :lol:

od prstica nema puta oko sveta :aha:
al ima dva kruga oko slavije :zcepanje: (znas vic?) moram da prestanem da budem bljak u ovako kasne sate :lol:
vis kako glad utice na mene, nece mu da mi spremi vecerinku

• Podržavam
Reactions: Tol
ma samo sam pod utiskom danasnje nevine omladine, malo se sablaznjavam pa da mi manje buder gadno teram na salu celu tu pricu :lol:

od prstica nema puta oko sveta :aha:
al ima dva kruga oko slavije :zcepanje: (znas vic?) moram da prestanem da budem bljak u ovako kasne sate :lol:
vis kako glad utice na mene, nece mu da mi spremi vecerinku

eh moja ti..ič ne kupujem i ne plaćam unapred :)

za klopu - digaj te plivadončitje i spremi vam neku klopicu..ae ne budi pedew! Čuvaj to medenjače tamo da ojača nakon tvoje dnevne vratolomije :heart:

Da se pohvalim,jutros sam nabavio broj tipa iz NS koji prodaje 3 bmw oldtajmera.To mi je bio najveci problem.
Sad imam jos samo dva problemcica:kako da mu oborim cenu na duplo,i kako da objasnim ukucanima da je pametan potez kupiti ta tri krsa :mrgreen:

Kasnije cu okaciti slike jednog koji sam restauirao.

Овакав али лепши, имао је боље и сјајније металне делове

243999_web.jpg

Sledecih mesec dana:

Istanbul
Budapest - Izlozba Rembrantovih dela u Muzeju finih umetnosti
Beograd - Sajam knjiga
Rim
Venecija
Barselona
Kan
Nica

Hmmm gde bi jos mogli da idemo :think:

stajkovac i siljakovac i sve ste obisli :malav:

- - - - - - - - - -

Da se pohvalim,jutros sam nabavio broj tipa iz NS koji prodaje 3 bmw oldtajmera.To mi je bio najveci problem.
Sad imam jos samo dva problemcica:kako da mu oborim cenu na duplo,i kako da objasnim ukucanima da je pametan potez kupiti ta tri krsa :mrgreen:

pa trepni i sarmiraj, kako drugacije :flert:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back