Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И час анатомије и 'ноћну' стражу видела у земљи порекла.

bravo :D ljubomorna sam :D
sutra cemo poslati mejl samo da proverimo, mislim i ako ne bude nema veze idemo, rembrant uzivo uffff
oni vec imaju dve moneove, goju, dega, van dajk, direr al po jednu dve.... ovo je vec nesto izuzetnije

a sto imaju bagatela knjige u njihovoj knjizari muzeja, nakupovah se za 20e oko 20 knjiga (monografije uglavnom)....primer mone i prijatelji 2 e debela, masan papir sa fotografijama slika sve u boji razume se :worth: pa kod nas nema ni jedna umetnicka knjiga ispod 20e tog kvaliteta stampe

bravo :D ljubomorna sam :D
sutra cemo poslati mejl samo da proverimo, mislim i ako ne bude nema veze idemo, rembrant uzivo uffff
oni vec imaju dve moneove, goju, dega, van dajk, direr al po jednu dve.... ovo je vec nesto izuzetnije

a sto imaju bagatela knjige u njihovoj knjizari muzeja, nakupovah se za 20e oko 20 knjiga (monografije uglavnom)....primer mone i prijatelji 2 e debela, masan papir sa fotografijama slika sve u boji razume se :worth: pa kod nas nema ni jedna umetnicka knjiga ispod 20e tog kvaliteta stampe

А некада је и код нас било јаких изложби - поентилисти, 'плави јахач'... Све у Музеју саремене уметности.

i ja mislim da ću danas da sitgnem u školu i opravdam prekjučerašnji dan kad je bio bolestan. razredna je bila u fazonu svratiti kad hoćete, ali sada striktno utorkom treći čas. u obe varijante, i jutarnja i popodnevna, ja radim. danas ću da banem na neki odmor, šta me briga

a sta ti kao ne bi da smrsas i kukas kako ne smes slatko:mrgreen:

pa sta ce mi da jos mrsavim?ja imam visinu.a kukam bre,niko ne kaze da ne kukam,ali pazim da jedem zdravo i ne preterano kaloricno
mislim pazim...trudim se da pazim:lol:
a kakve veze ima tvoj post sa onim sto ja kazem da nije zdravo preskakati obroke,pa ni veceru?

- - - - - - - - - -

zar ti Smokvo ne plivaš svaki dan?

ne. plivam tri puta nedeljno,sad kad pocne rekreacija sa babama posto mi se jedan dan preklapa plivacu dva puta
ali nisam plivala desetak dana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back