POHOTNA UČITELJICA Seksala se s učenicima ujutro i poslijepodne, ulovili je kako spav

a, šta ti je ona rekla? kako se to požalila?

Bilo je vec kasno ,poodmaklo slavlje i krenulo kolo neko i ona se uhvati do mene i krene "Sasa me mnogo uvredio,zvao me kod njega na kafu...." hahaha sad mi smesno i ja pocnem da je ladim kako smo popili .A bila lepa zena,razvedena volela da putuje pokazivala nam slike iz Egipta na kamili ..Ali mislim da nije bila takva da se muva sa djacima nego ovaj moj ortak se primio i tako..

Bilo je vec kasno ,poodmaklo slavlje i krenulo kolo neko i ona se uhvati do mene i krene "Sasa me mnogo uvredio,zvao me kod njega na kafu...." hahaha sad mi smesno i ja pocnem da je ladim kako smo popili .A bila lepa zena,razvedena volela da putuje pokazivala nam slike iz Egipta na kamili ..Ali mislim da nije bila takva da se muva sa djacima nego ovaj moj ortak se primio i tako..

pravo da ti kažem, da je meni tako rekla, ne bih bio siguran da li se hvali, ili se žali

Pa sad mozemo da pricamo sta oces ...Nije zgodno bilo ..a ustvari smo je gotivili i provalia je ..Eto da nije ove teme ne bi se setio maturske veceri;)

kod mene su bile dve koje su predavela engleski
nisam bio njihov đak, one su bile u gimnaziji, ja u tehničkoj, ali delili smo istu zgradu, naše dve škole
one su bile baš mlade, možda 5-6 godina starije od mene
ja sam uvek izgledao starije nego što jesam, ali one su znale da sam đak
jedna je baš bila opako lepa, a druga baš i nije, ali bila je prosečna
voleo sam da se igram pogledam sa njima, i mogu ti ređi da su mi lovile pogled
ona što je bila baš lepa - samo na kratko, tek da se uveri da je odmeravam i da nahrani sujetu
ona druga je već toliko gledala da je prosto molila da nešto kažem
zajedno smo bili na maturi
šteta što tada još nisam ništa znao

kod mene su bile dve koje su predavela engleski
nisam bio njihov đak, one su bile u gimnaziji, ja u tehničkoj, ali delili smo istu zgradu, naše dve škole
one su bile baš mlade, možda 5-6 godina starije od mene
ja sam uvek izgledao starije nego što jesam, ali one su znale da sam đak
jedna je baš bila opako lepa, a druga baš i nije, ali bila je prosečna
voleo sam da se igram pogledam sa njima, i mogu ti ređi da su mi lovile pogled
ona što je bila baš lepa - samo na kratko, tek da se uveri da je odmeravam i da nahrani sujetu
ona druga je već toliko gledala da je prosto molila da nešto kažem
zajedno smo bili na maturi
šteta što tada još nisam ništa znao

Sta ti je mladost!

Back