POHOTNA UČITELJICA Seksala se s učenicima ujutro i poslijepodne, ulovili je kako spav

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
POHOTNA UČITELJICA Seksala se s učenicima ujutro i poslijepodne, ulovili je kako spava s trojicom

Objavljeno: 11.05.2014

Pohotna 29-godišnjakinja sama je otišla na policiju u Summervilleu u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini nakon što je optužena za seksualno općenje s maloljetnicima.

Riječ je o Ellen Lindsay Niemiec, profesorici u srednjoj školi, koja je početkom travnja u svojoj kući organizirala tulum tijekom kojega se cijelu noć seksala s trojicom svojih učenika. Dvojica imaju 17, a jedan 18 godina.

Ova majka troje djece navodno je tjednima zadirkivala spomenutu trojicu momaka. 'Prvo im je pričala prostote, a onda im je krenula slati SMS poruke. Slala bi im svoje gole fotografije i slične stvari. Nije prestajala. Počela ih je opsjedati i tijekom nastave', priča odvjetnik trojice tinejdžera Mike Bošnjak.

'Jednoga bi pokupila ujutro pa bi se seksala s njim, a onda bi istu stvar učinila i poslijepodne', dodao je Bošnjak.

No, optužnica protiv nje podignuta je zbog privatnog tuluma koji je početkom travnja organizirala u svojoj kući. Ondje se cijelu noć seksala sa svom trojicom, a netko je sve prijavio osoblju u srednjoj školi koje je pak kontaktiralo policiju.

Niemiec je ekspresno suspendirana na radnom mjestu, a kasnije je sama dala otkaz.

'Povjereni su joj učenici kako bi ih educirala i brinula o njihovoj dobrobiti. To je povjerenje narušeno', rekao je detektiv Brian Fenton.

Učiteljica je puštena da se brani sa slobode nakon što je platila 20-ak tisuća dolara jamčevine, ali još nije iznijela svoju stranu priče.
http://www.jutarnji.hr/pohotna-ucit...ne--ulovili-je-kako-spava-s-trojicom/1190569/

I opet uciteljica. :eek:

Mene je startovala profesorica srpskog...Takođe 29 godina,a ja jedva 20...
Samo ...Na moru u Igalu...:mrgreen:
Ybt,moguće da se palila na svoje učenike...Bila iz Kg,a ja iz NS...
Vole tek opetlale piliće...:mrgreen::hahaha:

jok ne vole, pa i one su samo zene koje predaju deci
ako voli mladje volece i kao uciteljica jedino sto treba da zna da ne moze sa maloletnicima u skoli
a kuci sta radis sa punoletnima to nikog ne interesuje ovde, dobro nisam siguran dal ne bi neko reko eto zato ima dobru ocenu
sto je i zloupotrebljeno, jer sam joj reko d anisam spreman, ne to sto msilsis, da nisam naucio predmet a pisemo pismeni
rekla je naravno napisli bilo sta 2 strane a ocena je moja, dala mi vrlo dobru ocenu :rumenko:

- - - - - - - - - -

Са 40 и кусур година? Ма иди...

Што сам се школовао, школовао се, а видим да сам много пропустио у току школовања...

ahaha, ma ja bih se jos malo skolovao al sto kazes, nema se volje :(

dobro sa 40 ne mora vise :lol:

Back