Pogresni gestovi i radnje za prvi sastanak

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.503
Npr racionalno biranje i trosak, spada kod vecine devojaka u jako antiromanticno ponasanje na prvom sastanku...
Hajde radi pljuvanja, ali meni je bas jako gotivno kad devojka pozitivno reaguje na neki racionalni gest, ali naravno znam i ja da je to retko....

Ono sto je tema su gestovi koji su pogresni za prvi sastanaka, a recimo za 10 nisu pogresni, tj vec se poznaju i onda hajde prolazi...

Npr racionalno biranje i trosak, spada kod vecine devojaka u jako antiromanticno ponasanje na prvom sastanku...
Hajde radi pljuvanja, ali meni je bas jako gotivno kad devojka pozitivno reaguje na neki racionalni gest, ali naravno znam i ja da je to retko....

Ono sto je tema su gestovi koji su pogresni za prvi sastanaka, a recimo za 10 nisu pogresni, tj vec se poznaju i onda hajde prolazi...

Ја мислила ти одрастао човек а оно дерле.

Pozoves je da izadjes i ona plati veceru ili pice. Ti joj zauzvrat pridrzis kaput.

Ako neko ne melje na prvom dejtu nastaje mučna tišina koju nekako moraš popuniti. Čime ako ne nekom pričom?

Zamišljam prvi sastanak koji se odvija kao performans Marine Abramović na kome sedimo, ćutimo i dugo se značajno gledamo.

Нема мучне тишине ако већ познајеш ту особу. Свакако нећеш изаћи са рандом пролазником.

nikako ne pokazivati preteranu zainteresovanost.. onako, polako, bez zurbe i panike :lol:

(racionalno biranje i trosak? na sta konkretno mislis? ne razumem)

btw m/z odnosi su jednostavni kad razumes sustinu

Ali, bre, pa ja sam direktan, kako misliš da glumim nezainteresovanost, a što bih glumatao, pa e?

(Racionalno je da, valjda, mislio na to da ne moraš da impresioniraš odmah sa preterivanjima, tipa nenomalno mesto, preterane toalete, nenormalne cene, taj neki fluid, kako bih rekao, preterivanja..u svrhu impresioniranja, ja sam tako sFatio)

e, treba birati žene sa dobrim muzičkim ukusom, na primer, tako da uvek možete da završite u Hajatu, a može i u čipli, a malim džez klubovima...a romantičnim i sve super.
muzički ukus je dobar kriteriju za izbor i ambijenta i ugođaja.

Smej se ti, ali tako je to stvarno. Teske su to muke za ove bez auta ili sa "jugicem".

materijalno stanje ne može biti presudan faktor za nastavak veze, ali obmana prilikom upoznavanja svakako može ....

- - - - - - - - - -

Нема мучне тишине ако већ познајеш ту особу. Свакако нећеш изаћи са рандом пролазником.
imala sam na umu prvi sastanak o čemu i tema govori,
a ako već poznaješ nekog i sa njim si na kafi znači da ti prija i tu nema šta da se kaže...

Ali, bre, pa ja sam direktan, kako misliš da glumim nezainteresovanost, a što bih glumatao, pa e?

(Racionalno je da, valjda, mislio na to da ne moraš da impresioniraš odmah sa preterivanjima, tipa nenomalno mesto, preterane toalete, nenormalne cene, taj neki fluid, kako bih rekao, preterivanja..u svrhu impresioniranja, ja sam tako sFatio)

e, treba birati žene sa dobrim muzičkim ukusom, na primer, tako da uvek možete da završite u Hajatu, a može i u čipli, a malim džez klubovima...a romantičnim i sve super.
muzički ukus je dobar kriteriju za izbor i ambijenta i ugođaja.

Zene vole kada ih mucis. Moras to da shvatis. Zena vecma voli laz nego istinu.

Back