Upisao sam pogresnu srednju skolu. Mnogo tesko ucim gradivo, jer sebe ne vidim u tom poslu...☹
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili samo preteruješ? Većina škola i fakulteta na prvoj (i drugoj) godini ima hrpu 'opštih' predmeta, a tzv. 'specijalizacija' dolazi kasnije?Upisao sam pogresnu srednju skolu. Mnogo tesko ucim gradivo, jer sebe ne vidim u tom poslu...☹
Pa sta sinak ovde svi rade ono sto nisu zavrsili,gledaj samo neke chke da navatas iebes skoluUpisao sam pogresnu srednju skolu. Mnogo tesko ucim gradivo, jer sebe ne vidim u tom poslu...☹
Tako je svudaPa sta sinak ovde svi rade ono sto nisu zavrsili,gledaj samo neke chke da navatas iebes skolu
Ne preteruj! Ja sam radio ono što sam (uz malo lutanja) i završio, te od toga i imao koristi! A lutao sam samo zato što nisam hteo da upišem gimnaziju radi latinskog!Pa sta sinak ovde svi rade ono sto nisu zavrsili,gledaj samo neke chke da navatas iebes skolu
Znam,vecina tako.Znam tipa magistar je i konobarise.Pa dobro i moj burazer konobarise al je smor ucio mogo je to i bez skole
Ko te "bio po ušima" to da radiš?Upisao sam pogresnu srednju skolu. Mnogo tesko ucim gradivo, jer sebe ne vidim u tom poslu...☹
Druga sam godina..Pa prebaci su u drugu skolu. Sta je problem
U pocetku mi se svidjalo, ali vremenom sam shvatio da nije to za mene...Ko te "bio po ušima" to da radiš?
Šta si upisao? Polako... za posao ima vremena...nego,menjaj školu dok možeš.
Ne postoji srednja škola koja je toliko teška da se ne može završiti.Ako je škola dobra i perspektivna, ne žali trudaU pocetku mi se svidjalo, ali vremenom sam shvatio da nije to za mene...
Zavrsi vanredno i posle upisi faks neki privatni, zavrsis lagano i etoDruga sam godina..
Nije to tako lako.Zavrsi vanredno i posle upisi faks neki privatni, zavrsis lagano i eto
Zavrsi ovu, pa od sledece kreni vanredno da se ne mucis i da lako zavrsis. A u slobodno vreme uci o tome sta te zanima. Zavsi kurs neki.Nije to tako lako.
Pa kad si već stigao do pola, završi. Ionako ti neće uopšte ni trebati. Pa posle ako upisuješ faks, dobro razmisli. Ja sam i na pola faksa skontala da se neću time baviti, pa sam završila jer sam volela to.Nesto cu drugo studirati, samo mi tesko pada da ucim to jos dve godine..
Hocu. Vec sada smisljam sta bih mogao da studiram. Nadam se da ce sve ovo brzo proci... Kako jedna nepromisljena odluka, promijeni mnogo toga. Ovo mi je lekcija...Pa kad si već stigao do pola, završi. Ionako ti neće uopšte ni trebati. Pa posle ako upisuješ faks, dobro razmisli. Ja sam i na pola faksa skontala da se neću time baviti, pa sam završila jer sam volela to.
Trebalo bi odmah tražiti načine da se škola promeni.Upisao sam pogresnu srednju skolu. Mnogo tesko ucim gradivo, jer sebe ne vidim u tom poslu...☹
Ne znamo iz koje škole bi on prešao u koju školu. Ne znamo koje bi razlike imao, možda tek pravo da se upiše OPET u drugi razred druge škole i izgubi jednu godinu?Trebalo bi odmah tražiti načine da se škola promeni.