Pogrešan odabir partnera

Nije problem u partnerima nego u njima.
Зависи бемга има свакојаких психопата. Обично девојке које имају проблема са оцем често имају проблем са налажењем правог партнера

Однос са родитељима поготово супротног пола је врло битан за психологију људи

Зависи бемга има свакојаких психопата. Обично девојке које имају проблема са оцем често имају проблем са налажењем правог партнера

Однос са родитељима поготово супротног пола је врло битан за психологију људи

Gresis. Ali mlad si naucices :D
Naravno da ono na sta sad mialim su pojedini primeri koji potvrdjuju pravilo.

Ne ja

Ali meni draga osoba

I sad stvarno ne kapiram

Lepa , visoka, ima dobar posao ostvarila se kao majka sa nekim 20 godina starijim tipom , teška ljencuga , muljator i lažov

Raskinula iselila se sa bebom od 2 mjeseca

Zatim je dugo bila sama, kaže nije htela da se vezuje i pusta novog muškarca blizu djeteta

Poštujem

I mali ide treći razred osnovne škole i ona se zaljubi opet u 20 godina starijeg tipa

Ali ta njihova ljubav je već od prošle godine narušena , ne sa njene strane ali je on ispao mnogo sebičan i grozan prema njoj

Danas me zove sa odmora i kaže da se sutra vraćaju da je završeno , kaže ona više nema šanse da ce se upustati u ljubav

E sad id danas sam nervozna iz meni poznatih razloga

Jednom je rekla da voli starije da sa muškarcima njenih godina nema namjeru da se petlja

I danas kontam, gde je tu problem i da li se to može ispraviti
Nalazenje partnera za ozbiljnu i kvalitetnu vezu je neretko pitanje srece.
Znas zasto?
Zato sto se ljudi na pocetku veze malo poznaju i vecinom prikazuju u onom lepsem svetlu. Vremenom se srode i zblize, a onda isplivaju mane koje budu problem.
Bukvalno moramo da se poklopimo i po onim losim stranama, ali dok do njih dodjes prodje neko vreme. Nisu svi odmah transparentni.

Nalazenje partnera za ozbiljnu i kvalitetnu vezu je neretko pitanje srece.
Znas zasto?
Zato sto se ljudi na pocetku veze malo poznaju i vecinom prikazuju u onom lepsem svetlu. Vremenom se srode i zblize, a onda isplivaju mane koje budu problem.
Bukvalno moramo da se poklopimo i po onim losim stranama, ali dok do njih dodjes prodje neko vreme. Nisu svi odmah transparentni.

šta je sreća i kakve veze ima u odabiru partnera ?

šta je sreća i kakve veze ima u odabiru partnera ?
Pa ima.
Koliko nam treba da nekog upoznamo?
Vidimo samo deo njegove licnosti. I obicno sve krene dobro, a posle vise ne.
Zato i mislim da to covek na pocetku nikako ne moze da zna ma koliko bio pametan ili intuitivan i da na kraju neki samo imaju malo vise srece.
Cak i da pocnes odmah da mozgas i vagas opet je pitanje koliko ces izmozgati.
To pricam o obicnim ljudima, jer verujem u ono da ima i takvih koji iz ko zna kojih razloga svesno izaberu pogresno misleci da ce to jednom postati pravo.

Ako razumes ovu moju zavrzlamu… :)

Има, како нема. Неко има веће могућности да сретне разне људе, неко не. Самим тим је и шанса да се сретне сродна душа већа или мања.

Dobro

Da li to znaci da ljudi u velikim gradovima, stranim državama, gde imaju veće ili ogromne mogucnosti ipak nemaju sreće jer je sve više samih, sve više kratkotrajnih epizoda i razvod brakova

Dobro

Da li to znaci da ljudi u velikim gradovima, stranim državama, gde imaju veće ili ogromne mogucnosti ipak nemaju sreće jer je sve više samih, sve više kratkotrajnih epizoda i razvod brakova
Зато се везе склапају у младости, током школовања, интензивног излажења и путовања. Касније је много теже, људи се учауре.

Jedan mudar čovek reče da nije "posao" partnera da nam pruži ljubav, već je to naš posao - da pružimo ljubav sami sebi.
Nije "posao"partnera da zadovolji naše potrebe - uspeh je kada naučimo da smo srećni i kada smo sami.
U tom smislu,šta znači "pogrešan partner" ?
Pre sam za to da gledamo šta nam partner reflektuje,jer tu smo sa svrhom i razlogom,jedno drugom u životu, jer neke lekcije treba da prođemo. Neko da nauči šta ljubav nije, neko šta ljubav jeste.

Back