krompir 2.1.
Legenda
- Poruka
- 51.082
krompirko...znas da kad zena kaze jok misli daaaaa
jer da nece reka bi NE![]()
ja sam poliglota najn je najn
ferstern ?

idem da snimim motivacioni video za RKL i posaljem joj

Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
krompirko...znas da kad zena kaze jok misli daaaaa
jer da nece reka bi NE![]()
Žene koje stalno izaberu pogrešnog partnera
šta savetujete kako da probiju začarani krug
На такве можеш да паднеш са двадесет, са тридесет тешко.Video mnogo puta kako su normalni momci ispušili kod devojaka a ženskaroši i muljatori prolaze. Valjda su zanimljiviji pa žene padaju na šmek i fore. Ali eto, sve ima svoju cenu.
Nije problem u partnerima nego u njima.Žene koje stalno izaberu pogrešnog partnera
Тако да дешифрују шта је то што их је код тих партнера привукло и ша их је од њега одвукло, тј због чега је пукла везаŽene koje stalno izaberu pogrešnog partnera
Једва чекам тридесетеНа такве можеш да паднеш са двадесет, са тридесет тешко.
Зависи бемга има свакојаких психопата. Обично девојке које имају проблема са оцем често имају проблем са налажењем правог партнераNije problem u partnerima nego u njima.
U kom smislu pogresan?Žene koje stalno izaberu pogrešnog partnera
Зависи бемга има свакојаких психопата. Обично девојке које имају проблема са оцем често имају проблем са налажењем правог партнера
Однос са родитељима поготово супротног пола је врло битан за психологију људи
Nalazenje partnera za ozbiljnu i kvalitetnu vezu je neretko pitanje srece.Ne ja
Ali meni draga osoba
I sad stvarno ne kapiram
Lepa , visoka, ima dobar posao ostvarila se kao majka sa nekim 20 godina starijim tipom , teška ljencuga , muljator i lažov
Raskinula iselila se sa bebom od 2 mjeseca
Zatim je dugo bila sama, kaže nije htela da se vezuje i pusta novog muškarca blizu djeteta
Poštujem
I mali ide treći razred osnovne škole i ona se zaljubi opet u 20 godina starijeg tipa
Ali ta njihova ljubav je već od prošle godine narušena , ne sa njene strane ali je on ispao mnogo sebičan i grozan prema njoj
Danas me zove sa odmora i kaže da se sutra vraćaju da je završeno , kaže ona više nema šanse da ce se upustati u ljubav
E sad id danas sam nervozna iz meni poznatih razloga
Jednom je rekla da voli starije da sa muškarcima njenih godina nema namjeru da se petlja
I danas kontam, gde je tu problem i da li se to može ispraviti
Nalazenje partnera za ozbiljnu i kvalitetnu vezu je neretko pitanje srece.
Znas zasto?
Zato sto se ljudi na pocetku veze malo poznaju i vecinom prikazuju u onom lepsem svetlu. Vremenom se srode i zblize, a onda isplivaju mane koje budu problem.
Bukvalno moramo da se poklopimo i po onim losim stranama, ali dok do njih dodjes prodje neko vreme. Nisu svi odmah transparentni.
Nikako nece nikad biti zadovoljne sa drugacijim
Pa ima.šta je sreća i kakve veze ima u odabiru partnera ?
Опет ти о одабиру. Те особе не бирају него се препуштају стихији.šta je sreća i kakve veze ima u odabiru partnera ?
Има, како нема. Неко има веће могућности да сретне разне људе, неко не. Самим тим је и шанса да се сретне сродна душа већа или мања.šta je sreća i kakve veze ima u odabiru partnera ?
Има, како нема. Неко има веће могућности да сретне разне људе, неко не. Самим тим је и шанса да се сретне сродна душа већа или мања.
Зато се везе склапају у младости, током школовања, интензивног излажења и путовања. Касније је много теже, људи се учауре.Dobro
Da li to znaci da ljudi u velikim gradovima, stranim državama, gde imaju veće ili ogromne mogucnosti ipak nemaju sreće jer je sve više samih, sve više kratkotrajnih epizoda i razvod brakova
Виђећемо брате, можда си у праву но тако сам до сад закључиоGresis. Ali mlad si naucices
Naravno da ono na sta sad mialim su pojedini primeri koji potvrdjuju pravilo.