Pogrešan odabir partnera

Žene koje stalno izaberu pogrešnog partnera

šta savetujete kako da probiju začarani krug
Prvo utvrde uzroke gresenja?

Wannabe, dualnost u svojim zeljama (misli o sebi da je fina a teska droljica) , dvosmislene reci ili aktivnosti , odrzivost ocekivanja ili zahteva , praziluk ideologija i na kraju najteze introspektivnost koja je zahtevna, zato se ne ocekuje i vrlo retko primenjuje.

Wannabe je kad npr ulozimo u sumnjiv posao i znamo da ce biti prevara ali se nadamo i menjamo rezultat nasih racionalnih procena jer smo alavi na pare i kamate....namerno pojasnjavam preko neseksualnih odnosa.

Sledeci korak je pravljenje prvog novog pokusaja....ne mora biti uspesan, ali mora biti na osnovama onog sto zele kad su zavrsile prvi korak..
Tu je bitnije da se radi protiv navika ili nagona koji su prisutni..
Npr, cest primer, devojka sanjari o buntovniku iz nekog filma i serije i bira probisvete ili finjake koji pokazuju neke slicne nestabilnosti koje pokazuje probisvet iz tog filma...Taj film nama ostalima izgleda tipicna prica o muskarcu koji je razocaran, lep, divlji, besan i totalno ne zna sta zeli, ali je zbog aktivnosti i truda prema neiskusnoj devojci, a obicno je to u snovima , neiskusna, koja sheldonovski dobija da se sve lepo resava na kraju, privlacan samoj devojci.
To nije rad samo protiv snova, nego i protiv nagona, jer mnogo devojki danas ima komsiju sa strane, kres shvataju kao hajde umoci ga lep je osecaj, malo se preznojimo i to nije ni ljubav ni prevara ni seks nego smo se malo bocnuli...bocka nije seks...
Iz ugla sazrevanja to i jeste tacno , tj nije to jos seks...ali fizicki jeste seks itekako, a vidimo da vlast ozbiljno racuna na te slucajne nezeljene trudnoce preko ovih mera da ce studentkinjama pomagati ako zatrudne nezeljeno, kao i muskarcima ocevima koji su ga nacinili....

Kasnije etape zavise od uocavanja gde je najveci problem....

Бирање је избор између више мушкараца вољних да буду с тобом, што се не дешава. Мислим, просечној жени се не дешава.
Значи, није ствар у бирању него у несвесном привлачењу особа које чине штету једна другој. Или обрнуто.
Ovo je iskusno rodno sagledavanje...znaci zena koja shvata da je pripadnica zenskog roda a ne samo zena.....
Razlika u pristupu , ja biram i ja biram od onih koji mi se ponude, je ogromna....
I to je vidljivo kod elektrike da zna da artikulise te razlike....ali to je ili teska pamet ili je ipak iskusna....ovo mlade devojke ne znaju a mnoge danas nemaju sanse ni da razumeju....

Ne ja

Ali meni draga osoba

I sad stvarno ne kapiram

Lepa , visoka, ima dobar posao ostvarila se kao majka sa nekim 20 godina starijim tipom , teška ljencuga , muljator i lažov

Raskinula iselila se sa bebom od 2 mjeseca

Zatim je dugo bila sama, kaže nije htela da se vezuje i pusta novog muškarca blizu djeteta

Poštujem

I mali ide treći razred osnovne škole i ona se zaljubi opet u 20 godina starijeg tipa

Ali ta njihova ljubav je već od prošle godine narušena , ne sa njene strane ali je on ispao mnogo sebičan i grozan prema njoj

Danas me zove sa odmora i kaže da se sutra vraćaju da je završeno , kaže ona više nema šanse da ce se upustati u ljubav

E sad id danas sam nervozna iz meni poznatih razloga

Jednom je rekla da voli starije da sa muškarcima njenih godina nema namjeru da se petlja

I danas kontam, gde je tu problem i da li se to može ispraviti
a sta bi ispravljala i sta je problem sto voli da je sa starijima?

zasto ti volis svojoj okolini da nameces svoje moralne vrednosti?

kako bi se osecala kad bi drugi tebi nametali da si konzervativna i da ne umes da uzivas i oslobodis sto se tice seksa?

Ruki ljubavi a kako to da nemas jwdnu normalnu drugaricu ?
Tako si normalno staromodna meni jako draga ali te okruzuju sve neke "neobicne" licnosti drugarica.

Prvo kako moze "normalna osoba" dva puta da bude i da gadja iskljucivo 20god starijeg muskarca?
To je po meni ozbiljan emotivni poremecaj.
Pa ne jedan nego jedan za drugim.

Pogresno birati vise puta uzastopce meni je signal da aa tom osobom nesto ozbiljno nije kako treba.
Svi gresimo ali dva puta za redom je vec ne "greska" vec obrazac kojim se vodi.

Mogu da se kladim da ce za.par meseci opet imati partnera 20 god starijeg.

Cini mi se da neke zene jednostavno uzivaju da vecito budu zrtve i da ne zele da se menjaju. Da im prija to sazaljenje bliskih ljudi i okoline.
Potajno znaju da mogu bolje ali ipak svesno biraju da ne budu srecne, vec da nadju jos vecu muku.
Jer, naravno, obozajvaju na neki neobjasnjiv nacin da su zrtve.
Mislim da tu nema pomoci tj ja bih se sklono od takvih negativa jer ne funkcionisem tako i nemam vremena za tudja njesra, svojih imam dovoljno.

Nema tu alternative, to je začarani krug. U većini slučajeva nikakvi savjeti tu ne prolaze.. takve su rodjene da budu magnet u privlačenju (ne)poželjnih partnera a da istovremeno bukvalno bježe od onih drugih.. mslm, nazovite ih kako hoćete. ;)
Kažu da ima nešto i u tome "što zračiš to i privlačiš". Slažem se da za takve je to začarani krug jer to se odvija na nekom podsvjesnom nivou. Može da se prekine naravno, ako se da prilika nekom ko nije tvoj (narodski rečeno) tip, ali nema svako kapaciteta za to, za osobu koja mu se baš i ne dopada.

Ruki ljubavi a kako to da nemas jwdnu normalnu drugaricu ?
Tako si normalno staromodna meni jako draga ali te okruzuju sve neke "neobicne" licnosti drugarica.

Prvo kako moze "normalna osoba" dva puta da bude i da gadja iskljucivo 20god starijeg muskarca?
To je po meni ozbiljan emotivni poremecaj.
Pa ne jedan nego jedan za drugim.

Pogresno birati vise puta uzastopce meni je signal da aa tom osobom nesto ozbiljno nije kako treba.
Svi gresimo ali dva puta za redom je vec ne "greska" vec obrazac kojim se vodi.

Mogu da se kladim da ce za.par meseci opet imati partnera 20 god starijeg.

Cini mi se da neke zene jednostavno uzivaju da vecito budu zrtve i da ne zele da se menjaju. Da im prija to sazaljenje bliskih ljudi i okoline.
Potajno znaju da mogu bolje ali ipak svesno biraju da ne budu srecne, vec da nadju jos vecu muku.
Jer, naravno, obozajvaju na neki neobjasnjiv nacin da su zrtve.
Mislim da tu nema pomoci tj ja bih se sklono od takvih negativa jer ne funkcionisem tako i nemam vremena za tudja njesra, svojih imam dovoljno.

shta da ti kazhem machak , sve su one fine ali eto nemaju sretje u zhivotu

Ljubav, objašnjava poznati američki psiholog Robert J. Sternberg, nije ništa više od individualnog scenarija koji počinjemo pisati ubrzo nakon rođenja. U kasnijem životu važno je pronaći partnera sa kompatibilnom „istorijom veza“.

Inteligencija je relativna, lepota je prolazna, poverenje je varljivo, a pouzdanost je retka. Stoga morate tražiti jedinstvenu mješavinu različitih karakteristika. „Neki su našli partnera, nesretni su i i dalje ostaju s njima“, kaže terapeut za parove iz Hamburga profesor Wolfgang Hantel-Quitmann. Drugi se okupljaju samo na određeno vrijeme i ponovo se razdvajaju, ponekad i ne znajući zašto. A drugi, ni nakon godina braka, ne razumiju zašto su se našli. "To se više ne može razumjeti racionalno, jer je više riječ o iracionalnim, nesvjesnim, parno-dinamičkim i emocionalnim, odnosno psihološkim temama", kaže Hantel-Quitmann.

......................................................................

@tab503 to je znachi chesta pojava i mozhda je to to objashnjenje shto si trazhio

Back