Verujte mi, ustala sam pod stresom. Ono sto ja prozivljavam, neke slabe osobe bi odvelo pravo u ludilo ili nemoral. Ipak, ja sam jaka iako se sva tresem, a na mobilnom pokazuje da je toplo. Sinoc sam isla sa drugom do kafica. Tu u kraju. Otsili smo na pice. On je pio neki alkohol, a ja sam pila nesic sa cimetom. Jao, kakav neprocenjiv ukus. Bas mi je prijao i sva sam se zagrejala. Bilo mi je lepo. Osetila sam se tako popularno, kao sto i jesam. Ljudi su pricali o nekoj bradatoj pevacic na Eurosongu. Dobro je sto postoje takve stvari da zamlacuju budeale, koje nemaju svoj zivot, a samo se nekako odvaze da kazu neki stav pljujuci nekoga, koga zabole Wurst za njih. I tako su se povele neke debate, cak je i ovaj moj drug ispao neki bezvezni mediokritet, posto se i on bavio njom. Ja sam mu rekla da ne bude glup i da vodi racuna i sebi, svojoj zeni i svom detetu, a ne tamo nekoj trecerazrednoj pevacic iz Austrija, za koju niko nije cuo i koju ce jos brze zaboraviti i njeni roditelji. Ipak, jadnik ce se osetiti bar jedno mocnim kada pljune po nekom, kom ne moze da se priblizi i nema hrabrosti da mu kaze u lice sta misli. Mislim da vam je sve jasno i ovde na Krstarici.Progon, koji ja dozivljavam je prilicno slican, jer sam ja otuzena da sam nesto sto nisam, a pri tom sam popularna, omiljena i svi mi zavide. Ma, usotalom, da ne pricam o meni. To ne volim, jer sam skromna po prirodi.
Otisla sam kuci, razmisljajuci kako je vece lepo proteklo. Legla sam da spavam nesto ranije oko 12. Posle molitve sam zatvorila oci i lagano pocela da tonem u san. Sanjala sam moj omiljeni san, koji sam nazvala "San Cicine noci". Obicno sanjam kako sam na nekom divnom proplanku i tu je neki uredjeni travnjak sa puno cveca i lepim drvecem. Suncano je i toplo, a ja sam obucena u top i moju seksi belu haljinicu. Nosim moje Versace naocare za sunce i pomalo setam u mojimroze Najkama. Bas sam sanjala lep san i lepo sam se osecala, kada sam odjednom cula neku buku. Probudila sam se i videla sam u sobu mog decka u uskim boksericama. Rekao je da zeli da ima seks sa mnom. Ja sam vrisnula od straha, jer sam pomislila da je poceo da mesecari i da ce ga moj vapaj razbuditi, ali mi je rekao da ne vristim, nego da se opsutim i da cemo voditi ljubav. Ja sam mu rekla, da on mora prvo da se zoeni sa mnom, ako misli da vodimo ljubav, a on je rekao da zivimo zajedno i da smo skoro bracni par. To je, kako on kaze, normalan sled dogadjaja. Ja sam se tu uzasno iznervirala, posto sam taman pocela da sanjam kako nailazim na nekog decka sa djipom kabrioletom. I rekla sam mu da bi mozda i bilo seksa da on nije toliko navalentan i neodlucan. Doletela je i Milanka sa tiganjem, posto je pomislila da je neki provalnik. Otisao je da spava, a ja sam nastavila da spavam, ali nisam sanjala nista lepo.