Pogodi !

CICIRIPI:
m.v. mozes malo da je smanjis,sada je prevelika.Salim se ,svidja mi se vozic :lol:
Ma volim svaku šalu,nego mi je internet pobenavio ovih dana.Nit da skinem,nit da postavim,onda mi imageshack obriše sve slike...onda me ...itd.
Bilo bi lepo da se pogodi,a ako uvećaš dovoljno,kaži dal prepoznaješ ono što vidiš.Skoro je sve i danas na istom mestu.Samo je majstorima izgleda visak nekako čudno radio.

Luftiguz:
Aleksandar Deroko?
Pa mislim stvaaaarrrnooooooo!
Bravo.Ima on još fenomenalnih stvari,na koje dugo nije obraćana pažnja.Potrudite se da nadjete.
Nadam se da vam se ovo svidelo.
Luftika,probaj nešto domaće.Valjda će se nekome svideti nešto domaće.

Bravo tebi na ideji!
Sto me nervirate kad me tako zaintrigirate pa sam ko na iglama dok ne otkrijem misteriju!! Radim druge stvari a sve mislim na zadatak!
grummel-1.gif

Odlicna ideja za domace ali u kompu imam samo Nadezdu i Dobrovica. Dok ne skeniram nesto zanimljivo evo vam jedna laganica....
034.jpg

m.v.:
Uopšte ne razumem.Meni je skroz izlomljena slika,kad je povećam.Ništa mi nije jasno.
Gošćice,jel može objašnjenje na "srpskom",kako da postavim avatar.Kad ona Wild,wild one,stalno menja,ajd i ja da probam.
Mala ispravka:Ono nije vozić,nego tramvaj oko Kalemegdana,a još kao mala pomoć,čovek uopšte nije bio slikar,već profesor na jednom sasvim drugom fakultetu i nešto kasnije akademik.Umalo jedan od 1300 kaplara.Ako je neko učio o Kosovu i kulturnoj baštini na tim prostorima,sigurno se sretao sa njegovim imenom.Inače,jedan od najznačajnijih Srba XX veka.Možda još jedna pomoć:bio je profesor Miliću od Mačve.Pa povežite,uporedite specifični pokret olovkom...i tako to.
Upozorenje:ako ne pogodite-nastaviću ovako da vas mučim.

m.v. vidim ja tramvaj ali vidim i vozic,nemoj tako! pogledaj malo bolje :shock:

Luftiguz:
Bravo tebi na ideji!
Sto me nervirate kad me tako zaintrigirate pa sam ko na iglama dok ne otkrijem misteriju!! Radim druge stvari a sve mislim na zadatak!
grummel-1.gif

Odlicna ideja za domace ali u kompu imam samo Nadezdu i Dobrovica. Dok ne skeniram nesto zanimljivo evo vam jedna laganica....
034.jpg

Sad ste ushli u moje dvorishte... ho ho ho :)
Giovanni Piranesi, serija "Zatvori".

Goscica:
U pravu je CICIRIPI, ima i vozic preko savskog mosta, he he! M.v. jel moze na pp objasnjenje oko avatara? Sad sam u guzvi, veceras?
Može sve.Kako god zamisliš.
Izvinjavam se.Vozić.Moj problem je što radim dvesta stvari odjednom i malo se onda loše koncetrisavam.Izvinte još jednom.Gledam sliku-crtež svaki dan,nego sam i ja bio pobenavio zbog imageshacka.

Luftiguz:
Bravo tebi na ideji!
grummel.gif

Probaj sa Lubardom iz mladjih dana?!

Back