Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
Ne! Vi ste gospodjice u krivu!Luftiguz:mmmm, ko bi ovo mogao biti....meni deluje vise kao romantizam....jel sam na pravom putu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne! Vi ste gospodjice u krivu!Luftiguz:mmmm, ko bi ovo mogao biti....meni deluje vise kao romantizam....jel sam na pravom putu?

Sto se sad pravis vazna ...a malopre ...brze bolje se brisu postovi sa "pognutom glavom koja ide da obnavlja gradivo ".....Goscica:Ne! Vi ste gospodjice u krivu!![]()
Uuu, nemoj tako ostro, pa ko vas drzi, jel rekoh nesto ostro mozda?! Post sam obrisala jer mi je bilo "suvishe", mogu i da ga vratim!frida-kahlo:Sto se sad pravis vazna ...a malopre ...brze bolje se brisu postovi sa "pognutom glavom koja ide da obnavlja gradivo ".....![]()
Pusti nas malo da i mi ne znamo....![]()
Goscica:Uuu, nemoj tako ostro, pa ko vas drzi, jel rekoh nesto ostro mozda?! Post sam obrisala jer mi je bilo "suvishe", mogu i da ga vratim!.A vidim ti si kao pravi prijatelj pozurila da objavis, bravo, bravo!
E sad malo ti da muchis! Cek, cek...sad cu ja...

Iju! Eto ti sad! Pa nisam ja ni sumnjala nego reko da pozajmim...baš mi treba nešto na ovoj temi u poslednje vreme...Evo npr. sad nemam pojma ko je radio ovu gospoDžu Pečurku... i baš bi mi legala ona tvoja rečenica...Goscica:Dajem, al nemo si kvarna, stvarno sam ovo znala, verovali ili neeee!!!!![]()