Pogodi šta/ko mi je avatar

1754167068277.png

Puškin?

Što si mi izbriaso onu duhovitu poruku?

Jesam li ičim uvredila nekog?

Ne treba da budeš tako očogledano mizogino pristrasan
Posebno što si poznat po demokratiji pod čijim izgovorom da štitiš nasilnike
Onda budi bar malo fer i podnesi da tvog novog drugara po mržnji prema meni neko duhovito zeza, a ne vređa kao što rade tvoji drugari

Prema pravilniku poruka nije za brisanje. I ti si obavešen o tome.
Pritom ne radite u timu, svako je moderator za sebe.

Jesi li konsultovan prilikom brisanja- nisi

Onda imaš recipročno pravo a što je bitnije - i obavezu prema pravilniku da vratiš poruku.
Poruka potpada pod kriterijum za cenzuru jer komentariš drugog člana. Dakle, pravilnik je ispoštovan.

Poruka potpada pod kriterijum za cenzuru jer komentariš drugog člana. Dakle, pravilnik je ispoštovan.
Sad se igraš igre Vuk i jagnje. Šro znači kad izgubiš argument potežeš (izmišljaš ) novi.
Vrlo pokvaren metod.
U kom smislu ne smem da komentarišem drugog člana?
Pritom ovo izmišljaš je to nije bilo objašnjenje prilikom brisanja

Da li je kolegijalno prema supermoderatorima i adminisratorima da zbog tvoje lažne kolegijalnosti (a u stvari inata prema meni) prijavljujem celu ekipu zbog jedne poruke koju je jedan od vas brzopleto nerazmišljajući izbrisao na žalbu dotičnog naloga. (kao što sam i ja bila brzopleta i optužila vas dvoje iz svojih motiva).
Pri čemu si ostavljao poruke daleko problematičnije sadržine.

Sad se igraš igre Vuk i jagnje. Šro znači kad izgubiš argument potežeš (izmišljaš ) novi.
Vrlo pokvaren metod.
U kom smislu ne smem da komentarišem drugog člana?
Pritom ovo izmišljaš je to nije bilo objašnjenje prilikom brisanja

Da li je kolegijalno prema supermoderatorima i adminisratorima da zbog tvoje lažne kolegijalnosti (a u stvari inata prema meni) prijavljujem celu ekipu zbog jedne poruke koju je jedan od vas brzopleto nerazmišljajući izbrisao na žalbu dotičnog naloga. (kao što sam i ja bila brzopleta i optužila vas dvoje iz svojih motiva).
Pri čemu si ostavljao poruke daleko problematičnije sadržine.
Čitaj Pravilnik i naći ćeš ovo među

Šta je zabranjeno
  • javno iskazivanje sumnje da određeni korisnik ima više naloga
kao i ovo
  • javna diskusija o radu moderatora i žalbe na njihov rad (za to se obratite putem privatnih poruka supermoderatorima ili administratorima)

Znači kad ostavljaš poruke problematične sadržine onda moraš da ostaviš poruku koja nije problematične sadržine i objasniš svom kolegi zašto. Ako se već pozivaš na tim.
Ne možeš selektivno da primenjuješ pravilnik. To radi naša vlast sada. Pušta kriminalce, ubice, batinaše a hapsi studente zbog blokiranja raskrsnice.
Takva primena zakona (pravilnika) je svojevrsno nasilje nad pravdom.

Čitaj Pravilnik i naći ćeš ovo među

Šta je zabranjeno
  • javno iskazivanje sumnje da određeni korisnik ima više naloga
kao i ovo
Nisam iskazala sumnju da ima dva naloga. To je tvoja tvrdnja. Ne izmišljaj. Ovo sad je druga podmetačina kojom se baviš
(možda ti znaš nešto što ja ne znam)
  • javna diskusija o radu moderatora i žalbe na njihov rad (za to se obratite putem privatnih poruka supermoderatorima ili administratorima)
To se desilo posle brisanja moje poruke i nema veze s dotičnom porukom. Dakle pakuješ mi naknadno. To je tek pokvareno.

Back