Ortak2
Primećen član
- Poruka
- 820
Hajde malo razbibrige...
Da pogađamo.
Postavite sliku svog avatara pa da pogađamo šta je na slici
(ili KO)
Da pogađamo.
Postavite sliku svog avatara pa da pogađamo šta je na slici

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki Skogkatt ili Maine Coon.Macak ferdinand![]()
Pravi jedan gospodin
Jel na tvom avataru Andersen?Hajde malo razbibrige...
Da pogađamo.
Postavite sliku svog avatara pa da pogađamo šta je na slici(ili KO)
Nisam jaVrati mi poruku koja ne krši pravilnik i prestani da štitiš ovaj nalog.
Nisam ja
To bi bilo veoma nekolegijalno, dakle ne dolazi u obzir da ja to uradim....
I vrati mi poruku
To bi bilo veoma nekolegijalno, dakle ne dolazi u obzir da ja to uradim.
Poruka potpada pod kriterijum za cenzuru jer komentariš drugog člana. Dakle, pravilnik je ispoštovan.Prema pravilniku poruka nije za brisanje. I ti si obavešen o tome.
Pritom ne radite u timu, svako je moderator za sebe.
Jesi li konsultovan prilikom brisanja- nisi
Onda imaš recipročno pravo a što je bitnije - i obavezu prema pravilniku da vratiš poruku.
Sad se igraš igre Vuk i jagnje. Šro znači kad izgubiš argument potežeš (izmišljaš ) novi.Poruka potpada pod kriterijum za cenzuru jer komentariš drugog člana. Dakle, pravilnik je ispoštovan.
Čitaj Pravilnik i naći ćeš ovo međuSad se igraš igre Vuk i jagnje. Šro znači kad izgubiš argument potežeš (izmišljaš ) novi.
Vrlo pokvaren metod.
U kom smislu ne smem da komentarišem drugog člana?
Pritom ovo izmišljaš je to nije bilo objašnjenje prilikom brisanja
Da li je kolegijalno prema supermoderatorima i adminisratorima da zbog tvoje lažne kolegijalnosti (a u stvari inata prema meni) prijavljujem celu ekipu zbog jedne poruke koju je jedan od vas brzopleto nerazmišljajući izbrisao na žalbu dotičnog naloga. (kao što sam i ja bila brzopleta i optužila vas dvoje iz svojih motiva).
Pri čemu si ostavljao poruke daleko problematičnije sadržine.
Nisam iskazala sumnju da ima dva naloga. To je tvoja tvrdnja. Ne izmišljaj. Ovo sad je druga podmetačina kojom se bavišČitaj Pravilnik i naći ćeš ovo među
Šta je zabranjeno
kao i ovo
- javno iskazivanje sumnje da određeni korisnik ima više naloga
To se desilo posle brisanja moje poruke i nema veze s dotičnom porukom. Dakle pakuješ mi naknadno. To je tek pokvareno.
- javna diskusija o radu moderatora i žalbe na njihov rad (za to se obratite putem privatnih poruka supermoderatorima ili administratorima)
Збунио си ме. Морао сам да проверим. И био сам у праву.Puškin?
Na šta misliš?Glavno pitanje za tebe je: zašto voliš nasilnike?
Pusti sad poruku, neka ti bude
LičiЗбунио си ме. Морао сам да проверим. И био сам у праву.
У питању је Серен Кјеркегор.