Pogodi koji sam bivsi forumas

Baby yoda :hej:
dođi lepo kaži ljudima taka i taka stvar :rtfm:

:azdaja:
AxRo.gif

Znala sam i ja da je to sve bilo glumatanje u vezi Yodice..
Ali meni više neka se ne obraća, ***** jedno .

Ko je @marzivu

?A? Čvarak?šta kažeš?
ako sam dobro razumeo, mislis da sam neko za koga ja ne znam (da ga ne nazovem neki yoda, jer neki zvuci grubo), koji je nestao sa foruma i dosao kao "marzivu"? Mogu da ostavim svoju sliku, ili barem snimak u kojem govorim ko sam, sta sam, da na njemu kazem da sam marzivu. I veruj mi, prshtim iznutra sto se i dalje tice suicidne zelje. Moze da kaze ko sta hoce, samo ne zelim bol (neuspeh u suicidu), samo zelim izlaz. I nema te osobe koja ce mi omoguciti da se osecam dobro, zato mi nikad nije ni bilo jasno zasto mi bilo ko "pomaze" kad to ne trazim, a zapravo trazim, ali u onom vidu u kojoj mi svi teraju kontru (kriminalci se rokaju pistoljima, a je ne mogu ko covek da se roknem). Ako treba jos neko dodatno pojasnjenje, odgovoricu

ako sam dobro razumeo, mislis da sam neko za koga ja ne znam (da ga ne nazovem neki yoda, jer neki zvuci grubo), koji je nestao sa foruma i dosao kao "marzivu"? Mogu da ostavim svoju sliku, ili barem snimak u kojem govorim ko sam, sta sam, da na njemu kazem da sam marzivu. I veruj mi, prshtim iznutra sto se i dalje tice suicidne zelje. Moze da kaze ko sta hoce, samo ne zelim bol (neuspeh u suicidu), samo zelim izlaz. I nema te osobe koja ce mi omoguciti da se osecam dobro, zato mi nikad nije ni bilo jasno zasto mi bilo ko "pomaze" kad to ne trazim, a zapravo trazim, ali u onom vidu u kojoj mi svi teraju kontru (kriminalci se rokaju pistoljima, a je ne mogu ko covek da se roknem). Ako treba jos neko dodatno pojasnjenje, odgovoricu
Mislim..
Podsećaš na njega previše i ne mogu da se oduprem tom utisku .
A sliku možeš da postaviš bilo čiju ..Ne?To nije dokaz.

@Žerearmani Ниси ми одговорила.Јесам ли погодио?Ти си @2B0rNt2b ?
Znala sam i ja da je to sve bilo glumatanje u vezi Yodice..
Ali meni više neka se ne obraća, ***** jedno .
Јесте ли стварно мислили да глумата?
И нека неко пренесе @krompir 2.1. да му се никад нисам подсмевао,бар не јавно.

Ovo mi je treći nik na forumu za ovih devet godina koliko sam ovde. Ne treći profil, već treće forumsko ime a jedan profil. Tri puta sam menjao ime. S obzirom da ima jedna prijateljica koja me je greškom nazivala mojim prethodnim forumskim imenom, razmišljao sam da promenim i ovo forumsko ime. Čak sam od nje dobio neke predloge, ali do daljnjeg ću pre deaktivirati ovaj profil nego promeniti forumsko ime. Nije mi cilj da budem nekakav "samozvani Šmeker "već da se zatre trag prethodnim forumskim imenima

Back