- Poruka
- 95.554
Bili smo drugari dok nije pokazao koji je ljigavac.Zar niste bili najbolji drugari ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bili smo drugari dok nije pokazao koji je ljigavac.Zar niste bili najbolji drugari ?
Iskreno, to se kod njega brzo primecivaloBili smo drugari dok nije pokazao koji je ljigavac.
Baby yoda
dođi lepo kaži ljudima taka i taka stvar
![]()
ako sam dobro razumeo, mislis da sam neko za koga ja ne znam (da ga ne nazovem neki yoda, jer neki zvuci grubo), koji je nestao sa foruma i dosao kao "marzivu"? Mogu da ostavim svoju sliku, ili barem snimak u kojem govorim ko sam, sta sam, da na njemu kazem da sam marzivu. I veruj mi, prshtim iznutra sto se i dalje tice suicidne zelje. Moze da kaze ko sta hoce, samo ne zelim bol (neuspeh u suicidu), samo zelim izlaz. I nema te osobe koja ce mi omoguciti da se osecam dobro, zato mi nikad nije ni bilo jasno zasto mi bilo ko "pomaze" kad to ne trazim, a zapravo trazim, ali u onom vidu u kojoj mi svi teraju kontru (kriminalci se rokaju pistoljima, a je ne mogu ko covek da se roknem). Ako treba jos neko dodatno pojasnjenje, odgovoricuZnala sam i ja da je to sve bilo glumatanje u vezi Yodice..
Ali meni više neka se ne obraća, ***** jedno .
Ko je @marzivu
?A? Čvarak?šta kažeš?
Mislim..ako sam dobro razumeo, mislis da sam neko za koga ja ne znam (da ga ne nazovem neki yoda, jer neki zvuci grubo), koji je nestao sa foruma i dosao kao "marzivu"? Mogu da ostavim svoju sliku, ili barem snimak u kojem govorim ko sam, sta sam, da na njemu kazem da sam marzivu. I veruj mi, prshtim iznutra sto se i dalje tice suicidne zelje. Moze da kaze ko sta hoce, samo ne zelim bol (neuspeh u suicidu), samo zelim izlaz. I nema te osobe koja ce mi omoguciti da se osecam dobro, zato mi nikad nije ni bilo jasno zasto mi bilo ko "pomaze" kad to ne trazim, a zapravo trazim, ali u onom vidu u kojoj mi svi teraju kontru (kriminalci se rokaju pistoljima, a je ne mogu ko covek da se roknem). Ako treba jos neko dodatno pojasnjenje, odgovoricu
mogu i snimakMislim..
Podsećaš na njega previše i ne mogu da se oduprem tom utisku .
A sliku možeš da postaviš bilo čiju ..Ne?To nije dokaz.
Možeš ..Hoćeš u pp?mogu i snimak
mozeMožeš ..Hoćeš u pp?
Možeš ..Hoćeš u pp?
Играчина,НецаШмеца..Tema je osmisljenja da pogadjamo koji bi nov forumas mogao da bude stari.... zapravo gledajte na ovu temu kao na povratak otpisanih...
Ovo vazi i za klonove i duhove i vanpire itede
Pa da cujem vase ideje, krecemo od mene, sta mislite koji sam bivsi forumad
Јесте ли стварно мислили да глумата?Znala sam i ja da je to sve bilo glumatanje u vezi Yodice..
Ali meni više neka se ne obraća, ***** jedno .
Da.Јесте ли стварно мислили да глумата?
Živ je..Ima puls.
Nisi pogodio@Žerearmani Ниси ми одговорила.Јесам ли погодио?Ти си @2B0rNt2b ?
Јесте ли стварно мислили да глумата?
И нека неко пренесе @krompir 2.1. да му се никад нисам подсмевао,бар не јавно.
Aha, nisam primetila da podseca na bejbijoduMislim..
Podsećaš na njega previše i ne mogu da se oduprem tom utisku .
A sliku možeš da postaviš bilo čiju ..Ne?To nije dokaz.
Ти си Ђура Перин брат.Tema je osmisljenja da pogadjamo koji bi nov forumas mogao da bude stari.... zapravo gledajte na ovu temu kao na povratak otpisanih...
a si sigurna da si ti to ti )Tema je osmisljenja da pogadjamo koji bi nov forumas mogao da bude stari.... zapravo gledajte na ovu temu kao na povratak otpisanih...
Ti si LoganPandicaa