bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
Pogledajte se u ogledalo koje hvata Vase celo telo!
Sta vidite ?
Da li uocavate pre mane ili vrline? Da li Vase fizicko vidljivo moze da nadjaca Vase unutrasnje, okom nevidljivo ali emocionalno prepoznatljivo ?
Koliko Vas izgled utice na Vase misljenje o sebi, na vase samopouzdanje?
Moja teorija je da svako zeli da izgleda nekako simetricno i uskladjeno kada se pogleda ! Oni koji to "ne zele" zapravo imaju samo dobre mehanizme odbrane.
O ovoj temi bih mogao mnogo da pisem kada bih pisao i iz ugla bodibildera, fitnes vezbaca i manekena. Njima da gotovo ceo zivot zavisi od toga.
Zamislite onda koliko im se jako ljulja dusevni zivot
Zene , zene, zene! Od njih neke su i psiholozi i psihoterapeuti i znaju mnogo dobro da lece svoje pacijente, ali se sve odreda SMINKAJU!

Pa zar je moguce, tolike skole i edukacije, a i dalje je potrebna sminka, jer se bez nje osecamo "manje vredno", manje pozeljno......
Neke zene kada se nasminkaju imaju utisak da su i obrazovanije, iako znaju da su dotakle sam vrh nauke i bez sminke......
Zene su posebna kategorija u ovoj temi!

Prvo tu je Frojdizam i pisa, tu su kasnije sminke, pa nije ni cudo sto vise zena oboleva od depresije.
Neka zeni kazu 10 razlicitih ljdui da je debela, ona iako je premrsava kada se pogleda u to ogledalo videce jednu debelu SEBE
Sta Vi vidite kada se pogledate u ogledalo?
Iskrenost se ceni i trazi !
Sta vidite ?

Koliko Vas izgled utice na Vase misljenje o sebi, na vase samopouzdanje?
Moja teorija je da svako zeli da izgleda nekako simetricno i uskladjeno kada se pogleda ! Oni koji to "ne zele" zapravo imaju samo dobre mehanizme odbrane.
O ovoj temi bih mogao mnogo da pisem kada bih pisao i iz ugla bodibildera, fitnes vezbaca i manekena. Njima da gotovo ceo zivot zavisi od toga.
Zamislite onda koliko im se jako ljulja dusevni zivot

Zene , zene, zene! Od njih neke su i psiholozi i psihoterapeuti i znaju mnogo dobro da lece svoje pacijente, ali se sve odreda SMINKAJU!

Pa zar je moguce, tolike skole i edukacije, a i dalje je potrebna sminka, jer se bez nje osecamo "manje vredno", manje pozeljno......
Neke zene kada se nasminkaju imaju utisak da su i obrazovanije, iako znaju da su dotakle sam vrh nauke i bez sminke......
Zene su posebna kategorija u ovoj temi!

Neka zeni kazu 10 razlicitih ljdui da je debela, ona iako je premrsava kada se pogleda u to ogledalo videce jednu debelu SEBE

Sta Vi vidite kada se pogledate u ogledalo?
Iskrenost se ceni i trazi !