pogled i smeh :D

meni bolje zvuci danska knjiga :I

odlazes kad ti se nece, a kad ti se hoce radish. prosto. :I 17 godina je ok, pre toga je rano, ali neko mora i ranije

Mozemo se mi muski kurchiti, hvalisati i sta znam ali zemske su te koje od kolijevke pa do groba drze sve pod kontrolom. Musko-zenski odnos vidim kao fundament uslovnog refleksa i procesa stvaranja novih veza na bazi reflektornog principa kojim su se detaljno bavili Ivan Mihailovic Secenov (svi su akti svjesnog i nesvjesnog zivota po nacinu svog postanka refleksi) i Ivan Petrovic Pavlov (Lectures on Conditioned Reflexes).
Refleksi velikog mozga su za razliku od kicmene mozdine steceni u procesu intelektualnog razvitka.
Pavlov je svoje eksperimente poceo sa zivotinjama, utvrdio je da se kod psa javlja salivacija ne samo kad se na jezik stavi komad mesa vec i bez toga, kad se cuje zvuk akusticne viljuske. Alternacijom stavljanja mesa i primjenom zvucne viljuske postepeno upotreba same viljuske dovodi do lucenja pljuvacke kod psa, sto znaci da je zivotinja (u ovom slucaju muskarac) reagovala salivacijom na razlicite tipove nadrazaja (opustanje i zatezanje vaginalnih misica, npr. pokazivanje sisa ili ****** muskarcu u autobusu, pa onda srednjeg prsta), te predstavlja neosporan napredak u proucavanju problematika ucenja i ponasanja isto kod ljudske vrste.
Pavlovljevi eksperimenti su dali osnovu za pojavu bihejviorizma nastalog u Americi. Citavo ucenje i ponasanje se svode na aktivnosti organizma u okviru stimulusa-reakcije tako da je samo ucenje lanac refleksa, pri cemu subjekat uci nove uslovljene signale i odgovore.

Poslednja izmena:
Poz .... ovako 1 cura se pre 3-4 meseci zacopala u mene i stalno smarala na fb xD :D
Sad ona ima decka, ali bilo kad je vidim mora da gleda u mene i kad ce pogledam u oci ona onako nasmeje se malo :D Koliko ja primecujem o5 joj se svidjam :D vi sta mislite?

Ja mislim da joj se i dalje sviđaš :D ali ne razumem tebe :dontunderstand:
To ti je samo drago ili si se sada predomislio, pa se i ona tebi sviđa? ;)

E, a cekaj u cemu je problem, devojku si iskulirao, ona nasla drugog i sad ti se smeje u facu ? Problema nema ona se tebi nesvidja i ima decka i tako svi imate po 12 godina i po fejsbuk profil i uzivate. :D :D :rotf::hahaha::klap:

Poz .... ovako 1 cura se pre 3-4 meseci zacopala u mene i stalno smarala na fb xD :D
Sad ona ima decka, ali bilo kad je vidim mora da gleda u mene i kad ce pogledam u oci ona onako nasmeje se malo :D Koliko ja primecujem o5 joj se svidjam :D vi sta mislite?

Udarilo ti u sujetu sto te vise "ne smara" na fb...

Mozda ti se smeska: "Sta sam videla u ovom paceru?!", "Boze, koga sam ja smarala na fb?!", <razno>

Back