Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Depresija može da se prenese ljubljenjem i bliskim kontaktom
kao prvo depresija uopšte nepostoji
a kao drugo to je veoma ozbiljna možda i najčešća bolest u ovim modernim vremenima i treba je ozbiljno shvatiti
a kao treće,ima smisla to ''istraživanje'' jer naime radi se o tome da osobi koja je depresivna smrdi iz ustiju i to mlogo (upravo zato i jeste depresivna) i onda kad se ljubi sa nekim i tog nekog uvati depresija od toliko smrada i nebude mu/joj dobro.veoma logično i jednostavno.inače,ja sam bila u timu naučnica koje su došle do ovog epohalnog,transverzalnog i transcendentalnog otkrića
A da možda ta razmena bakterija nije samo propratni efekat jer se jelte ljube, a u suštini, žene su empatičnije i aknsioznost partnera na njih "prelazi" čisto psihološki? Saosećaju, unesu se u stanje svog partnera.
jeste zaebano , ti zaljubljen, kao u vezi ste i ona te poljubi i ti na kosi i na usnama osetis miris sperme....anksioznost jeste sigurno , ne znam da li je depresija...
Ali nezgodna situacija totalno...