pogled i smeh :D

mil00s

Početnik
Poruka
30
Poz .... ovako 1 cura se pre 3-4 meseci zacopala u mene i stalno smarala na fb xD :D
Sad ona ima decka, ali bilo kad je vidim mora da gleda u mene i kad ce pogledam u oci ona onako nasmeje se malo :D Koliko ja primecujem o5 joj se svidjam :D vi sta mislite?

Мислим да покушава да те направи љубоморним, док тебе боли уво.. Па троши време том лику који је замена џабе а он то не проваљује.. На крају ће остати без обојице. хахаха

pa bivalo je u osnovnoj skoli parova i u sestom i u sedmom razredu, znam neke od sedmog su do sada a to je 3X god su zajedno zamislite :I moguce da nisu ni prekidali ko pticice

nemam pojma bolje to malo cekati ne znam. kako biste vi nisam bas zdrava ovako

au je l to neka necista krv varijanta, on 13 a ona 26

pa bilo bi bolje da nesto rade pa da kasnije malo pocnu da se trpaju, otkud znam. treba gutati tu kontracepciju ceo zivot, pa bolje sto kasnije, a kazu i psiha ima veze

Nije bas mnogo ali upravo u tome jeste fora sto su cure ipak te koje se kolebaju, odlazu snosku ili pale zeleno svjetlo...

Da li su 'vatanje za sise /zvalenje u istoj ravni sa koitusom? Da ili ne.

pmandic.jpg

Petar D. Mandic, Problem odredjivanja faza polnog razvoja, Radovi Filozofskog fakulteta u Sarajevu, V, 1968-1969, str. 428.

Poslednja izmena:

Back