Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Их, колико их је на овом форуму... што ње саме под другим никовима, што људи који су јој блиски по... размишљању.

А и ти си неки клон, рекао бих.

Dajte bre, smarate sa njim... :roll:
Svi su glupi k'o ku*ac! Svi pričaju o njemu kao da je on naj, naj... Smarate!

Ljudima kao sto je SKATE BITCH treba zabraniti da pisu o ozbiljnim temama kao sto je ova.Ovde nije u pitanju smaranje nego zivot,delo i smrt jednog mladog coveka koji je postigao vise nego sto bi ti postigla za 5 zivota.Zato nemoj da otvaras teme u kojima ces samo da SERES!

Ljudi, vi ste stvarno ludi, gde Tose za sveca, svaka mu cast na njegovom vaspitanju i svemu, uostalom, meni je najvise krivo sto je poginuo,upravo slusam njegov CD, ali ovo su notorne gluposti. Ajde da svakog od nas proglasimo za sveca! Znate li vi sta je svetac?! Mnogi isposnici, i te kakvi, nisu jos ni proglaseni za svece, i to su se ceo zivot uzdrzavali od svega, zena, ****, hrane...??!!
Pojam sveca nema nikakve veze sa uzdzavanjem. Za tvoju informaciju, mnogi sveci su ziveli razvratnim zivotom u jednom svom periodu! Toshe je izvanredan pevach i chovek i kao takav odlazi u legendu. Tacka!

Obicaji su razliciti,nije svuda isto...ono sto jeste je 40 dana,pola godine i godisnjica.I zadusnice naravno.Izvini,a u kom delu Srbije se godisnjica ne obelezava na tacan dan?

Kod mene- Dimitrovgrad, Jugoistochna Srbija, na samoj granici sa Bugarskom. Ne znam kako je u Bugarskoj, ali mi smo mnoge obichaje primili od njih, tako da pretpostavljam da je i s ovim tako. Recimo, mi onu pogachicu sa metalnom paricom ne lomimo na Bozic, nego na Badnje veche...
A shto se tiche teme- stvarno, dosta je bilo... Bilo bi lepo da bude zakljuchana...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back