Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
To mi je potvrda da treba voziti Mercedese.8)
svoj pokusaj smisla za humor si mogla da obuzdash na ovoj temi makar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To mi je potvrda da treba voziti Mercedese.8)

Zalosno je smejati se,jer nikada se ne zna kakva te sudbina ceka balavice jedna...

A,shta mu je poslednje proletelo kroz glavu?
Karburator![]()
jedan manje

:mad::mad::mad::mad::|:|:|:|

Kao prvo kad se izgubi zivto nista nije smesno...a kao drugo NIJE ONA vozila vec ON, prema tome procitaj opet text.
Ovo je bas strasna vest!!!
Mlad decko 25godina.
Dajte bre, smarate sa njim...
Svi su glupi k'o ku*ac! Svi pričaju o njemu kao da je on naj, naj... Smarate!
Nemorash otvarati temu ako ti ne odgovara... Ti je zakljuchaj za sebe i to je to...
Valjalo bi ovu temu zakljucati....odali su postu pretpostavljam svi koji su hteli...tema vise nema nikakvu svrhu...zato predlazem lock....
I postalo je zvanicno,imamo novu topmodelsicu!
(ko razume shvatice)
eto!ja sam prva rekla da treba zakljucati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pojam sveca nema nikakve veze sa uzdzavanjem. Za tvoju informaciju, mnogi sveci su ziveli razvratnim zivotom u jednom svom periodu! Toshe je izvanredan pevach i chovek i kao takav odlazi u legendu. Tacka!Ljudi, vi ste stvarno ludi, gde Tose za sveca, svaka mu cast na njegovom vaspitanju i svemu, uostalom, meni je najvise krivo sto je poginuo,upravo slusam njegov CD, ali ovo su notorne gluposti. Ajde da svakog od nas proglasimo za sveca! Znate li vi sta je svetac?! Mnogi isposnici, i te kakvi, nisu jos ni proglaseni za svece, i to su se ceo zivot uzdrzavali od svega, zena, ****, hrane...??!!
Obicaji su razliciti,nije svuda isto...ono sto jeste je 40 dana,pola godine i godisnjica.I zadusnice naravno.Izvini,a u kom delu Srbije se godisnjica ne obelezava na tacan dan?