Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nismo mi toliko losi koliko na mje prekurcilo ovo vase kukumacenje...
a za gospodina pavarottija mozda je par njih ostavio koment.a covek je bio umetnik a ne pevaljka poput tose....
ja definitivno ne slusam pavarottija i sl ali coveku skidam kapu jer je stvarno bio jedan od naj muzicara u istoriji..

Danas sam potvrdila ono shto mi se josh u sredu uchinilo kad sam kupila Blic i pogledala naslovnu stranu- reporteri Blica su na naslovnoj strani od 17. oktobra objavili sliku na kojoj je Toshe josh uvek u kolima, nakon shto se nesreca dogodila!!! Vide mu se obrisi chela i kose, a jasno se vidi ruka!!! Kurir je objavio istu fotografiju, a ostale novine su objavile fotografije uradjene nakon shto je Toshe iznesen iz automobila. Ovo je takvo neposhtovanje nechije smrti da ne umem to da objasnim- ja bih ih lichno odrala na sudu!!!
Pogledajte:

udarna_0.jpg

Ja ne vidim obrise cela, a dugo sam gledala. Ali, nisi ni ti trabala da stavljas tu sliku, kad se vec toliko grozis.

nismo mi toliko losi koliko na mje prekurcilo ovo vase kukumacenje...
a za gospodina pavarottija mozda je par njih ostavio koment.a covek je bio umetnik a ne pevaljka poput tose....
ja definitivno ne slusam pavarottija i sl ali coveku skidam kapu jer je stvarno bio jedan od naj muzicara u istoriji..

sta trazis na ovoj temi ako ne volis Toseta?
Tose pevaljka!mislim svasta,kakve su to gluposti!Tose je imao samo 26 godina karijera je bila pred njim a pavaroti je vec bio covek u godinama,covek sa iskustvom,dugogodisnja karijera,uvezban glas....skidam i ja njemu kapu ali ne poredim ga sa nasim balkanskim pevacem i pogotovu ne na ovoj temi!

pa ne mozete poredi toshu i pavarotija,glupost....toshe je pevao pop a ovaj klasiku....toshe je bio najbolji u svom poslu,pavaroti u svom......kao kada bi poredili pevacha rock-a i folka....to su razlicite vrste muzike...glupih li zakljucaka....a i pavaroti je imao preko 70 a toshe 26...razlika malo....

e da i uostalom otkud vi znate kako je italija reagovala kad je pavaroti umro????sigurno uzasno,kao sto smo i mi ovde za toshu....kao sto se ne ocekuje da zalimo pavarotija na isti nacin kao italijani,tako ni oni normalno ne bi na isti nacin zalili toshu da su chuli za njega

Pitanje za Moderatora Moraju li se slike sa mesta nesrece postavljati ? Ja bi ih ipak uklonila,jer ne zelim a verujem i vecina da gledam i ovako je strasno i tragicno a kamo li kada ide i slika uz tekst.Zelim da ga pamtim nasmejanog a ne ovako...

Aman ljudi- shto se svadjate?? Pavaroti i Toshe su, shto se tiche zanrova koje su pevali, dva razlichita pojma. Treba li to hiljadu puta da se kaze?? Ja mogu da slusham i Pavarotija i Tosheta i boli me uvo za to ko je od njih bolji. Toshe nije dobio priliku da se josh vishe dokaze, ali se dokazao sasvim dovoljno da ga voli cela bivsha Jugoslavija- valjda to treba da znachi neshto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back