Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško je poverovati u tako nešto! Jednostavno, i dalje ne mogu sebe da nateram da poverujem da je poginuo! Jednostavno ne mogu! Dečko je imao samo 26! Strašno!
Mogu sa svakim pravom da kažem da je ovo veliki gubitak za muziku širom sveta, jer je Toše bio kvalitetan i učen muzičar. RIP :cry:

Kad sam saznala,nisam mogla da verujem...I jos uvek ne mogu da verujem...Osecam se kao da mi je ovo ruzan san,i da cu se svakog trenutka probuditi...Ali znam da,na zalost,nije...Znaci skoro mi ovako nije bilo zao,kao da mi je poginuo,ne daj Boze,neko najrodjeniji...Uzas...Bio je i dobra osoba i dobar muzicar...Volela sam da ga slusam...Sada ce mi to jako tesko padati...Ostaje mi samo da kazem,neka pociva u miru...:cry::cry::cry:

maa...ovo je zivot...samo dobri ljudi ovako prolaze da je*em mater sudbini!izvinjavam se..
ali videli ste, samo je njegova strana dzipa bila smrskana...sudbina...a dobar pevac, kakav je glas imao, ne verujem, a pre svega i dobar covek, ambasador unicefa...ma zivot je kurv*...

Uzas,katasrofa...Jeste da ga nisam slusala,ali mi je uzasno zao...Srcka mi je otisla danas kada nam je to saopstila profesorka srpskog...Moja mama je i dalje u blago receno soku...Jos mi je i bio zemljak...R.i.P. Tose!!!!!
Tragedija,tako normalan,mlad i talentovan decko...:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Tose Proeski
Pratim te

Baci pogled preko ramena kad podjes
kad po meni ko po suhom liscu prodjes
pa me makar laktom u grudi pogodi
makar grub tvoj dodir bio jos mi godi

Baci osmjeh ispod uvojaka barem
da u tvoje misli bar na kratko stanem
ko u usporenom filmu se spotakni
preko mojih nogu ruku mi dotakni

Ref.
Pratim te, sve u korak