Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ako podjes podji gorom
neka u lisju trepti dusa brujna
I ako podjes podji zorom
neka se svjetli staza jedva cujna
I ako brodis brodi valom
neka se kolijevka sretne s grobom
I ako hodas hodaj zalom
nek' progovori zemlja s tobom.

Ne,brze od zivota,ne ako mislis bilo gdje
moras sporije...(2X)

Ti podji moru , sumi podji valu
Ti brodi, brodi zori brodi moru
Ti idi, idi gori idi zalu
Ti hodi, hodi zemlji njenom dvoru
I ako pjevas pjevaj o njoj
nek' zagrljene ruke svjetle zrakom
I ako sanjas sanjaj spokoj
neka se i zora sretne s mrakom.

moras sporije...(2X)

I ako ljubis ljubi stijenu
nek' ljubav nadje ljubav kamen
I ako trazis trazi njenu
nek' bukti zemlja zemlja plamen
Ti hitaj moru hitaj zori
Ti brodi noci brodi bruju
Ti pjevaj o njoj pjevaj gori
Ti ljubi spokoj i oluju
Ti nadji zemlju hodi gaju
besmrtan bices u tom sjaju.

moras sporije...(4X)

Daj malo bejsa ,bejsa ,bejsa...

U svakom datom momentu budite u elementu
U svakom datom momentu budite u elementu

HVALA TI TOŠE,MIR NEK JE S TOBOM

Covek jednostavno ostane nem.
Ex Yu cela zali jednog divnog, lepo vaspitanog momka...humanistu, urbanog decka koga su zaista voleli od Slovenije do Makedonije...
Kao sto rece jedan Englez na nekom od foruma: My, God, how random?? Why?

Poznavala sam licno Nebojsu jos pre nego sto je postao Montenigers...Momak je ziveo brzo, bio jako skroman, zabavan, dobar...Igor takodje..Njegova tragedija je bila strasna. Bio je sa verenicom i dvojicom prijatelja u kolima. Jos `99. Proslo je mnogo.

Ne znam sto je smjesnije, to sto je on spavao na prvom sjedistu ili to sto ona nije umjela da vozi.
Slava indeed.

Muzika, svak ima svoj ukus pa neka ti bude.

RAZUMEM TVOJ UKUS I SVE TO, ALI KOD OVAKVIH STVARI SE NETREBA SA TIM SALITI... MOZDA NEVOLIMO/VOLIMO NJEGOVU MUZIKU, ALI MU MORAMO PRIZNATI TO DA SE O NJEMU NISTA LOSE NIJE CULO, UVEK JE BIO POD SOPSTVENOM KONTROLOM, I NIJE KAO OSTALE "ZVEZDE" ODMAH SA MALO SLAVE BACAKAO SE OVO ONO... **** PALAC... NE VOLIM NJEGOVU MUZIKU, ALI SAM PLAKALA ZBOG NJEGA KAO OSOBE... zajedno sa ostalim.

Страшно... Данас је цело Балканско полуострво потрешено. Нека му је вечна слава и хвала му. Бог нек му душу прости и моје најискреније саучешће његовој породици. Изгубили смо сјајног човека и певача...

Bio je jedan od retkih skolovanih mladjih pop-muzicara koji je u svojim pesmama zaista primenjivao to sta je ucio...Nisam nikad bila njegov fan,niti cu,pretpostavljam biti,posto ne volim takvu muziku,ali mi je ipak zao coveka...Mislim,imao je 25-6 godina...Strasno!!!
sve u svemu,i ta muzika kojom se bavio,nije bila totalni shund kao kod vecine njegovih kolega sa estrade...prosto-covek je znao znanje(ukoliko je sam komponovao svoje pesme)...
Neki frikovi iz moje skole su mu danas ''odrzali pocast''-svirali i pevali neke njegove pesme...Mnogi ljudi su smatrali da je to neukusno i neprikladno...meni se svidelo...Postoji li bolji nacin da se odrzi pocast preminulom muzicaru od izvodjenja njegovih pesama od strane njegovih buducih kolega?Meni se cini da je to neka vrsta priznanja za njegov rad....
RIP Toše

Bio je jedan od retkih skolovanih mladjih pop-muzicara koji je u svojim pesmama zaista primenjivao to sta je ucio...Nisam nikad bila njegov fan,niti cu,pretpostavljam biti,posto ne volim takvu muziku,ali mi je ipak zao coveka...Mislim,imao je 25-6 godina...Strasno!!!
sve u svemu,i ta muzika kojom se bavio,nije bila totalni shund kao kod vecine njegovih kolega sa estrade...prosto-covek je znao znanje(ukoliko je sam komponovao svoje pesme)...
Neki frikovi iz moje skole su mu danas ''odrzali pocast''-svirali i pevali neke njegove pesme...Mnogi ljudi su smatrali da je to neukusno i neprikladno...meni se svidelo...Postoji li bolji nacin da se odrzi pocast preminulom muzicaru od izvodjenja njegovih pesama od strane njegovih buducih kolega?Meni se cini da je to neka vrsta priznanja za njegov rad....
RIP Toše

potpuno se slazhem sa svakom rechenicom....

Taj momak je morao još dugo da peva.

divan pevac, divan covek, dobrotvor... neiskvareno veliko dete.
a trebao je i morao jos dugo, dugo da peva

sa net-a
"... plačam odsabajle, kakov gospod kade go ima koga dozvoli toše da zagine..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back