Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисам га слушала, нити знала да је тако млад.

Али сам чула тај глас. Стварно је био талентован.

Трагедија и велика штета je увек кад неко умре тако млад, талентован, и (како чујем) добар човек.

Саучешће најближима.

А покојнику слава.

Za sve koji su me citirali....a nemam namjeru da ih brojim i citiram....

Morbidno je to koliko ljudi dnevno umire a da niko i ne zna za to... dok se za njega otvara i nekoliko tema. I morbidno je to sto ce do kraja dana, svi koje sam "zgrozila" zaboraviti na njega.
O, da, hajde da se zgrozavamo, na forumu je lako biti covjek.

The death of one is a tragedy ....The death of a million is just a statistic... ...

Otvara se tema koliko i za sve druge slavne ličnosti koje umiru .... i koje su dali neki doprinos zemlji ..... Nadasve što je čovek bio dobar i talentovan pevač .... i što će se teško zaboraviti .....

Morbidne su i nezrele tvoje konstatacije.

Hvala, duboko ste me ranili...
Koja doza licemjerja na jednom mjestu...

If you die when there's no one watching,
and your ratings drop and you're forgotten

if they kill you on their TV
you're a martyr and a lamb of god

nothing's going to change,
nothing's going to change the world...

Ne mogu da verujem kako dobri ljudi, cak i pevaci ginu, a tako je rado uvek pevao, nije ga mrzelo da peva kao mnoge danas, cak i kad je davao intervju, lako je zapevao. Mislim da je on bio nas drugi George Michael i sigurna sam da bi imao internacionalnu karijeru.A da ne pominjem kako je lepo pevao stare makedonske pesme.Treba se skupiti o ostaviti puno cveca negde u Beogradu, ne znam samo gde?

Hvala, duboko ste me ranili...
Koja doza licemjerja na jednom mjestu...

If you die when there's no one watching,
and your ratings drop and you're forgotten

if they kill you on their TV
you're a martyr and a lamb of god

nothing's going to change,
nothing's going to change the world...

Čekaj, a šta je konkretno tvoj problem na ovoj temi? .... ako nemaš šta pametno da kažeš, nemoj govoriti. Temu su otvorili oni kojima je žao što je čovek poginuo. Ne vidim mesta za sarkazam i teranje uz onu stvar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back