Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sta pisu makedonci :cry:

Мozda narod izmisljava ali pak je cudno
rodenden mu јe na 25 01 to јe =26 zagina na 16.10 ravno na 26 umre vo 6 i 20 ravno na 26 i imase 26 godini

• (Т) (О) (Ш) (Е) - (23-та буква) (19-та буква) (31-ва буква) (7-ма буква)? »

2 + 3 + 1 + 9 + 3 + 1 + 7 = 26

• Кариерата ја започна 1997 година »

1 + 9 + 9 + 7 = 26

ajao majko.............mada ipak...slucajnosti.......

bas sam danas gledala intervju sa njim,pricao je tome koliki je vjernik i kako pomaze u gradjenu crkve,mislim da je veliki apsurd pricati "zasto plakati nije ti niko i nista,tolika je euforija jer je bio pjevac"mislim da treba poci od cinjenice da gradi karijeru evo 10 god,pitanje je koliko od NAS-ukljucujuci i mene i vas sve pristalo da zrtvuje sebe svo to vrijeme,jer svi mi zelimo slavu,ali samo oni koji to jesu znaju da je tvoj zivot tada haos,da nemas mira od medija ni nicega.ja bih prva odustala....
meni je prvenstveno zao jer je jako mlad,samo 26 tek je poceo da zivi.cak ga nisam ni slusala preterano mnogo al kad cujem neku pjesmu na radiju ili cd znam da je to on jer mislim da je imao jako jako prepoznatljiv glas i veoma je dobro intepretirao.Toliko pjevaca i nezna da pjeva,a kad se radi o Tosetu SVI znamo da je on bio talenat,jednostavno se rodio sa tim i srecna sam da je imao priliku da svoj talent pokaze svima kroz njegove pjesme jer da nije bilo tako,danas znam da mozda nebih ni znala koju pjesmu da stavim kad pravim CD.ovako znam da on mora biti negdje tu!
malo mi se mail oduzio...
Za andjela poruka da pociva u miru..jer andjeo jeste bio a i ostace,cujem sahranili su ga na groblju odakle se vidi cijela panorama njegovog rodnog grada,to me je jako dirnulo!bio je vezan za svoj grad i za porodicu....
love you Tose.Pocivaj miru

Opet, mozda je vozach, kad je video u kakvoj je neprilici, zeleo da spase svoj zivot- za to ga ne krivim...

mislim da je malo sve bez ikakve osnove receno,ako je vec tako ja bih izabrala da umrem nego da nosim nekoga na dusi cijeli zivot.znas kako kazu da nista ljepse nemas nego kad ti je mirna savjest kad odes na spavanje svavis"mozak na otavu"
tesko je nositi nekoga na dusi,tesko je opisati da ti je tesko ,jer taj momak koji je vizio oprostaj nikad nece dobiti,nije zatvorska kazna mjerilo,mjerilo je da zna da je ubio necijeg brata,sina...namjerno ili ne nije bitno,cinjenica je cinjenica akt je akt...sud ce donijeti presudu,odrediti kaznu ali on je taj koji ce se ako ima imalo savjesti svake noci pitati ZASTO!?al mislim da je kasno za odgovor
svi kazu;SUDBINA!?sto je to,to ne postoji bla bla bla
svi smo rodjeni sa nekim zadatkom,umrijecemo svi jednog dana ZNAM...ali ako smo bas odredenji da budemo to sto jesmo postoji razlog i zasto ce mo napustiti ovaj svijet
ima pjesma koja kaze"kazu nam da smo svi rodjeni jednaki,jednaki pred Bogom i pod zvezdama"mislim da lazu....nismo svi jednaki nekome da nekome uzme ali eto sve ce ovo nekad biti juce....kao i sami mi

bas sam danas gledala intervju sa njim,pricao je tome koliki je vjernik i kako pomaze u gradjenu crkve,mislim da je veliki apsurd pricati "zasto plakati nije ti niko i nista,tolika je euforija jer je bio pjevac"mislim da treba poci od cinjenice da gradi karijeru evo 10 god,pitanje je koliko od NAS-ukljucujuci i mene i vas sve pristalo da zrtvuje sebe svo to vrijeme,jer svi mi zelimo slavu,ali samo oni koji to jesu znaju da je tvoj zivot tada haos,da nemas mira od medija ni nicega.ja bih prva odustala....
meni je prvenstveno zao jer je jako mlad,samo 26 tek je poceo da zivi.cak ga nisam ni slusala preterano mnogo al kad cujem neku pjesmu na radiju ili cd znam da je to on jer mislim da je imao jako jako prepoznatljiv glas i veoma je dobro intepretirao.Toliko pjevaca i nezna da pjeva,a kad se radi o Tosetu SVI znamo da je on bio talenat,jednostavno se rodio sa tim i srecna sam da je imao priliku da svoj talent pokaze svima kroz njegove pjesme jer da nije bilo tako,danas znam da mozda nebih ni znala koju pjesmu da stavim kad pravim CD.ovako znam da on mora biti negdje tu!
malo mi se mail oduzio...
Za andjela poruka da pociva u miru..jer andjeo jeste bio a i ostace,cujem sahranili su ga na groblju odakle se vidi cijela panorama njegovog rodnog grada,to me je jako dirnulo!bio je vezan za svoj grad i za porodicu....
love you Tose.Pocivaj miru

Skroz se slazem s tobom...ne slusam njegovu muziku mnogo, ali secam se kada je pocinjao , slusali smo ga stalno...bio je klinac koji je uzivao u svojoj muzici, a i mi smo bile klinke koje su ga slusale. Najvise mi je ostao u secanju jer njegova muzika iz perioda kada se probijao na sceni-podseca me na jako vazan (dalek) period mog zivota.
Uvek me je impresioniralo sto je tako dobrica...I ne znam zasto palcem, pa ni neznam coveka...neverovatno.
Pored tolike stoke na nasoj estradi, bas Andjeo da ode.....Jos jednom, po ko zna koji put se potvrdjuje da Boga nema!!! A mozda i postoji Bog, Bog koji za Andjela ima neki vazniji posao....

...neka mu je laka crna zemlja....i mir u toj prelepoj raspevanoj dusi! A Boga ako ima, molik ga da pomogne njegovoj porodici....kako zna i ume!

P.S.
Ovo me sve podseti na rodjaka koji je poginuo u 26-oj. Predivna osoba....telo mu je toliko bilo unisteno da ga ni videti porodica nije mogla....

Rekao mi je drug iz makedonije da se kod njih prica kako je Tose noc pred ..:cry:.. pricao sa prijateljem telefonom i da mu je rekao "idem gore" a ne "idem u Hrvatsku" :cry: a i pesme sa poslednjeg albuma bas imaju veze sa smrcu, mislim, mogu da se tako protumace...juce sam plakala kao luda, evo i sada :cry: :cry:

ljudi ponekad predosjete....ja kad god sanjam nekoga koga znam vidim ga sjutra definitivno

Skroz se slazem s tobom...ne slusam njegovu muziku mnogo, ali secam se kada je pocinjao , slusali smo ga stalno...bio je klinac koji je uzivao u svojoj muzici, a i mi smo bile klinke koje su ga slusale. Najvise mi je ostao u secanju jer njegova muzika iz perioda kada se probijao na sceni-podseca me na jako vazan (dalek) period mog zivota.
Uvek me je impresioniralo sto je tako dobrica...I ne znam zasto palcem, pa ni neznam coveka...neverovatno.
Pored tolike stoke na nasoj estradi, bas Andjeo da ode.....Jos jednom, po ko zna koji put se potvrdjuje da Boga nema!!! A mozda i postoji Bog, Bog koji za Andjela ima neki vazniji posao....

...neka mu je laka crna zemlja....i mir u toj prelepoj raspevanoj dusi! A Boga ako ima, molik ga da pomogne njegovoj porodici....kako zna i ume!

P.S.
Ovo me sve podseti na rodjaka koji je poginuo u 26-oj. Predivna osoba....telo mu je toliko bilo unisteno da ga ni videti porodica nije mogla....

hvala sto se slazes ali mislim da je logika svega da kad neko umre u starosti,prirodnom smrcu sve je drugacije..mnogo je teze umrijeti mlad,odjednom,jer iako je imao 10 godina karijere Tose nije imao proslost,26 god je suvise kratko da pi proslost postojala,mi pravi zivot pocinjemo sa 25 kad izgradimo svoje manire i licnost!
i neke price ovdje tipa spavao je...lakse mu je bilo ako je tako,ma dajte ljudi niko nikad saznati nece koji bol ili osjecaj je imao...pogledala sam onaj njegov poslednji intervju imao je neki cudno lijep pogled i kose oci zar ne??..mnogo lijep momak kao i svi Balkanci

evo moja statistika...rodjena od 6 mjeseci jedva prezivljela,u 6 god udario me motor i bila u komi 2 mjesecamvec su me doktori bili sahranili,pa u prvom srednje udes kolima,,,i ziva sam jnekim razlogom Bog je tako htio

Rekao mi je drug iz makedonije da se kod njih prica kako je Tose noc pred ..:cry:.. pricao sa prijateljem telefonom i da mu je rekao "idem gore" a ne "idem u Hrvatsku" :cry: a i pesme sa poslednjeg albuma bas imaju veze sa smrcu, mislim, mogu da se tako protumace...juce sam plakala kao luda, evo i sada :cry: :cry:

A u poslednjem intervjuu je rekao kako mu se mnogo spava i kako je umoran.........

rodenden mu јe na 25 01 to јe =26 zagina na 16.10 ravno na 26 umre vo 6 i 20 ravno na 26 i imase 26 godini

1 + 9 + 9 + 7 = 26

Sve je to sudbina...

1 + 9 + 9 + 7 = 26

ja u ovo ne mogu da verujem ne znam sto al to su za mene gluposti ...nije niko odredio da ce on bas tada preminuti...joooj :-(
....meni je jako zao sto ga vise nema al bas bas iako ga ne slusam uopste... kad samo vidim na tv neke njegove pesme dodje mi da placem...
a kad vidim vas ovde kako vam je puno zao i ljude oko sebe koji komentarisu o njemu i zaplacu
pa ne mogu onda nikako da zamislim kako je njegovim roditeljima...stvarno zalosno...

Upisivanje u knjigu zalosti u makedonskoj ambasadi se pretvorilo u reklamiranje mnogih zvezda i zvezdica sa nase nazovi estrade!!!!!
Olja Karleusa je deci delila svoje slike i autograme,ljudi koji su stajali u redu nisu mogli da veruju!!!!

to je jedini pevac kojeg sam volela da slusam i dok peva i dok prica. imao je glas koji umiruje, pogled koji uliva poverenje, taj sjaj u ocima i strast za uspehom to nikada necu zaboraviti, a tako je bio mlad, izgleda da stvarno bog bira najboljeg. pocivaj u miru i znaj da te mi svi puno volimo i da te nikada necemo zaboraviti.

Upisivanje u knjigu zalosti u makedonskoj ambasadi se pretvorilo u reklamiranje mnogih zvezda i zvezdica sa nase nazovi estrade!!!!!
Olja Karleusa je deci delila svoje slike i autograme,ljudi koji su stajali u redu nisu mogli da veruju!!!!

O gospode boze,strasno,ma ova estrada je jedna velika NULA,malo je onih koji su dobri a medju njima bio je i ostace TOSE,neka mu je laka zemlja!:-(

Heh, zar se upravo isto ne desava i ovdje ?
Koliko njih postuje iskreno a koliko je patetika samo radi autoreklamiranja...
I tv kuce, ko ce prike koji dokumentarac da napravi.

Ne znam kako im nije zao njegovih roditelja koji moraju sve to da gledaju na svakom koraku, pored istih i najuzih prijatelja niko nema pravo za paradiranjem.

Look at me, I'm bleeding.

O gospode boze,strasno,ma ova estrada je jedna velika NULA,malo je onih koji su dobri a medju njima bio je i ostace TOSE,neka mu je laka zemlja!:-(

dalo se ocekivati to od nje!ma joj ja bi takvom smetu zabranila da dodje na sahranu
ipak je bio skolovan i talentovan,skroman i iz skromne porodice pobozan...poslusajte njegove intervjue on prica o vjeri i koliko je pobozan dok ostale nase"zvijesde"pracaju o mercedesu kojeg su dobile od svalera!srtasno
za Olju Karlusu "And Company" nije tesko izracunati koliko je razreda zavrsila osnovne skole ,naravno
R.I.P Tose

1 + 9 + 9 + 7 = 26

******, залудних људи... Он био верник, а ви њему неке ђаволске нумерологије стављате... :roll: :roll: :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back