bas sam danas gledala intervju sa njim,pricao je tome koliki je vjernik i kako pomaze u gradjenu crkve,mislim da je veliki apsurd pricati "zasto plakati nije ti niko i nista,tolika je euforija jer je bio pjevac"mislim da treba poci od cinjenice da gradi karijeru evo 10 god,pitanje je koliko od NAS-ukljucujuci i mene i vas sve pristalo da zrtvuje sebe svo to vrijeme,jer svi mi zelimo slavu,ali samo oni koji to jesu znaju da je tvoj zivot tada haos,da nemas mira od medija ni nicega.ja bih prva odustala....
meni je prvenstveno zao jer je jako mlad,samo 26 tek je poceo da zivi.cak ga nisam ni slusala preterano mnogo al kad cujem neku pjesmu na radiju ili cd znam da je to on jer mislim da je imao jako jako prepoznatljiv glas i veoma je dobro intepretirao.Toliko pjevaca i nezna da pjeva,a kad se radi o Tosetu SVI znamo da je on bio talenat,jednostavno se rodio sa tim i srecna sam da je imao priliku da svoj talent pokaze svima kroz njegove pjesme jer da nije bilo tako,danas znam da mozda nebih ni znala koju pjesmu da stavim kad pravim CD.ovako znam da on mora biti negdje tu!
malo mi se mail oduzio...
Za andjela poruka da pociva u miru..jer andjeo jeste bio a i ostace,cujem sahranili su ga na groblju odakle se vidi cijela panorama njegovog rodnog grada,to me je jako dirnulo!bio je vezan za svoj grad i za porodicu....
love you Tose.Pocivaj miru