Samo sam zelela da najavim danas sta vas ocekuje, pa sam otovrila temu "Pogacica". Sada cu vam ispricati o cemu je rec konkretno. Dakle, kada sam se doselila ovde, otkrila sam da su mnogi moji bivsi ovde u kraju. Zbog vecine mi je bilo drago, zbog nekih bas i ne, ali ja mogu svima da pogledam u oci cistog obraza. Nevina sam, nisam ih prevarila i bila sam iskrena prema njima. Svidja mi se drugi, zbogom! Mi nismo jedno za drugo, svidja mi se drugi, zbogom! Ja nisam neka koja mnogo izmislja. Bilo je tu svega. Burnih reakcija, suza, moljenja, klecanja, ponuda za udaju, ali ja mislimda ako treba da raskinemo treba da raskinem odmah, a ne da se vucaram godinama, pa da raskinem. Tako sma ja danas posla malo u setnju, kad sam videla jednog mog bivseg, koji zivi ovde i ozenjen je. Bilo mi je drago, iako se bas nismo rastali u najboljim odnosima. Naime, ja sam upoznala jednog super decka i osetila sam da je to pravo, ali ovaj moj bivsi to nije shvatio, pa sta da vam pricam. Oci su mu se napunile suzama, ja znam da me je voleo, ali sta da radim. Ljubav je ljubav. I vidim ga ja. Onako, bas je sladak. Inace, postao je automehanicar i sav je nekako smoren, tuzan, kaze da nema bas posla. I odjednom sam u njegovoj ruci videla jednu kesu plavu sa nekom pogacicom. Ja ga pitam: da li ej to pazua za dorucak, aon mi kaze da jeste. Ja sam se sokirala. Nije moguce da mu zena ne sprema normalan dorucak?! On je rekao da nju mrzi da kuva i kuva samo za decu, a za njega, ako stigne. Ja sam ga pozvala na dorucak kod mene. On je pristao, ali tada je nastao problem, posto sam ja veganska, a on je mesozder, ali to nije bitno. Moja kucna pomocnica je pocela da divlja zato sto sam ga dovela. Frktala je i becila se u mene. On je sve tako lepo pojeo kao vrabac. Kaze da maslac nije jeo godinama. Njegova zena kupuje samo margarin, a citao je da se margarin prvo pravio za tov curaka, ali ne sme da kaze zeni, zato sto moze ona da ga ubije. Ja sam odlucila da mu pomognem da se malo oslobodi.
Da li mislite da je to pametno? Niko me ne podrzava. Moja kucna pomocnica je odmah pocela da komentarise, cim je otisao da ce mi propasti veridba, a ja mislim da cvrsta ljubav nema opasnost. Ona mi je rekla da se on prodao za malo maslaca, a ja mislim da je on dugo vec pod tretmanom izgladnjivanja.
Ne znam kako da mu pomognem. Verenik jos nije dosao s posla. Da li da ga primim da zivi kod nas u stan?