forum romanum
Domaćin
- Poruka
- 3.055
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"znak donosi prirodu ili temperament, dok podznak predstavlja ono što naučimo kroz život i kako se ponašamo. "
sta sa aspekta astropsihologije (ko je citao Hermann Meyera zna o cemu govorim) zaista predstavlja podznak ?
Zar podzak nije nesto sto nas odredjuje po rodjenju?
Slazem se,Strijelac mi zahvata 11 stepeni 1 polja,JArac cak 25,sto znaci da sam sa tim planetama u Jarcu u 1 vec odavno postao dupli Jarac u horoskopu,sto se primjetilo i po promjenama interesovanja u zivotu.Kao dijete sam bio jako neodgovoran i nemaran,bjezao iz skole,sportove sve zive ganjao,tamo negdje oko 18g se desila preko noci neka promjena,postao sam naglo mnogo dubokoumniji,ambiciozniji itd.Od svijetlije kose sam preko noci dobio skoro pa crnu"Gde je jato planeta tu je natus jak"
Prva iako pada u Strelca Jarac nosi prevlast, jaka individualnost po znaku i priroda po telima, kakav je ishod ide preko aspekata. Treba dodati godinu kada ti je AC primar presao iz Jarca u Strelca.
Kod mene isto, jato u osmom, u prvom Pluton, kada je AC usao u Skorpiona, klinicka. Od te godine i ide mi podznak preko njega.
ono sam shto chinim..
i shta cu sad na astrologiji ?
Licite li? Desavaju li vam se iste stvari? Bas me interesuje kako to ide sa horoskopom i "rodjenim blizancima". Vi ste jos i Blizanac u horoskopu! wow
P.S. Pljujes mi po podznaku...sram te bilo!![]()
ja sam blizanac/ribe....znaci vrlo konfuzna licnost"znak donosi prirodu ili temperament, dok podznak predstavlja ono što naučimo kroz život i kako se ponašamo. "
sta sa aspekta astropsihologije (ko je citao Hermann Meyera zna o cemu govorim) zaista predstavlja podznak ?
ja ne mogu da provalim kako se racuna podznak ako sam drugo rodjeni blizanac,a mene i sestru deli samo jedan jedini minut...
ili sam BLIZANAC/LAV ili BLIZANAC/DEVICA nemam pojma
do skoro nisam ni znala koji mi je podznak ..
shto se znaka tiche, poneshto je tachno, ima poklapanja, a podznak je toliko daleko od mene..nidje veze..
u stvari, neka projekcija... ako znash koji ti je znak i podznak , chitanjem horoskopa pronalazish se u izvesnim opisima i podsvesno mozda poistovecujesh ..
zato i ne volim te generalizacije ..
nisam ni znak ni podznak ni ime ni prezime ni zmija ni koza ni machka ...
ono sam shto chinim..
i shta cu sad na astrologiji ?
Isti je natal za oboje, ali tvoj podznak je linija treće kuće, tako da je tvoja prva kuća ustvari treća kuća te natalne karte.ja ne mogu da provalim kako se racuna podznak ako sam drugo rodjeni blizanac,a mene i sestru deli samo jedan jedini minut...
ili sam BLIZANAC/LAV ili BLIZANAC/DEVICA nemam pojma