Nina2
Domaćin
- Poruka
- 4.676
Svi moji momci su imali podznak skorpiju pa cak i ovaj sada a jedan je cak bio dupla skorpija...Ne mogu da pobegnem od njih i to ti je :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vola_verunt:e a kakva je kombinacija ovan-skorpija
Moj sadasnji je ovan/skorpija...Ziva energija!
)I ja sam odusevljena.Takodje sam riba-skorpija!Nadya:riba/skorpija!![]()
![]()
ODUSEVLJENA SAM!!![]()
Skorpija mi je najbolji znak hehehe
da je nemam ubila bi me riba u meni![]()
![]()
mala_didi:vanilia:Tako kazu, i ja sam isto, vaga skorpijamala_didi:Znaci sve u svemu trebala bih da budem sretnaJOs sam vaga u horoskopu opansa kombinacija hehehe
Samo u cemu smo mi tako opasne![]()
Opasne smo u mnogo toga, meni kazu da sam previse divlja i slobodnog duha, nikako da se smirimMa ljudi imamo fantastican i istrajan podznak..
:wink:I ja sam odusevljena.Takodje sam riba-skorpija!

Welcome to the clubi slazem se,da,ubila bi me riba u meni da nemam skorpiju![]()

LAV-SKORPIJA/vatra-voda
Moze li mi neko reci,kakva je ovo konbinacija?

KoNbinovano loše, ne idu vatra i voda... ja navijam za škorpiju, kad dožive bliski susret...![]()

Аууу...Znam ja... namćorasta picajzla...![]()

A ja sam Lav-Skorpija....na samom pocetku sam oba znaka...tako da nisam mnogo jaka kako izgleda ....imam 47 god. i mogu sada da kazem da me je skorpija u najtezim situacijama spasavala i davala snagu ...tj.potpuna regenracija...to je kao da mozes sebe da restartujes...ono sto me nervira kod mene je st sam mnogo kriticna i samokriticna...ne gundjam ,ali u komunikaciji nekako ulovim sebe, da odmah primetim nesto lose i komentarisem ga....a svidja mi se sto nisam osvetoljubiva i bolesno ljubomorna ,kao tipicni predstavnici ovoga znaka...e,jos ovo da dodam, da jesam po malo vise posesivna,ali to je vise zbog toga sto mi neka osoba toliko odgovara pa sa njom zelim vise da budem...