buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.043
Moglo je ako si dete crvenih barona.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da i da odbije ulaganja porodice od 100 godina radnog staza i sto godina ulaganja u fond za izgradnjuPitao bih te koju bi pevao pesmu da ti sad socijalno odgovorna vlada ispostavi realni račun za te stanove kupljene u uslovima hiperinflacije
Jedino u firmama koje su imale stanove.
U drugim firmama nije bilo tako Blajbi.
Druge su dodjeljivale samo kadrovske stanove u slučaju da su zapošljavale stručne kadrove.
pa kresnuo jovancicu ...Zasto je smenjen Rankovic je odavno jasno svima osim tebi.![]()
Kažem , da imaš obraza.
Šta si uradio za zajednicu?
Preskočio jendek?
Bacio kuglu, ?
Nije te sramota da za tu tvoju zajebanciju koja je tad bila dobrao plaćena i dan danas sisaš krv poštenih ljudi koji uplaćuju penzijski doprinos znajući da nikad penziju neće dočekati?

da i da odbije ulaganja porodice od 100 godina radnog staza i sto godina ulaganja u fond za izgradnju
svaki zaposleni je po zakonu ulagao u taj fond od tih sredstava su se pravili i dodeljivali stnovi..ali to je za vas naucna fantastika za vas je liberalni kapitalizam gde uvece legnes imajuci posao a ujutru te saceka otkaz ili radis za 20 hiljada i cutis da i to ne izgubis..zivela demokratija..

ja uradi sta uradi..hahahahaha..ti sinak nikada nisi niti ces bilo sta uraditi ni za sebe a o zajednici da ne govorim![]()
slazem se Srbi su najvise ispastali u toj kvazi zajednici ne karikiraj govorim oradnom stazu porodice od 4 clana zaposljenih i zbir godina staza...cekaj, tom logikom od sto godina, tvoja mama je u trenutku dobijanja besplatnog stana imala 118 godina ili?
ja ne branim niti zastupam tzv demokratiju koja je trenutno na vlasti, ja sam stava da nas je jugoslavija unazadila ne samo ekonomski nego i po pitanju nacionalnog identiteta.
dok su tebi svirali "hej sloveni", mom sinu sviraju "boze pravde" i to nema cenu![]()
cekaj, tom logikom od sto godina, tvoja mama je u trenutku dobijanja besplatnog stana imala 118 godina ili?
ja ne branim niti zastupam tzv demokratiju koja je trenutno na vlasti, ja sam stava da nas je jugoslavija unazadila ne samo ekonomski nego i po pitanju nacionalnog identiteta.
dok su tebi svirali "hej sloveni", mom sinu sviraju "boze pravde" i to nema cenu![]()
a jel su jos uvek najbolji cevapi kod fahre pored hotela bosna u banjaluci..Дечко...
Носи се и ти и твој јин и јанг.
Мислим ако ти некоме кажеш синак и ја ћу тебу дечко.
Сви смо овдје 35 плус, углавном.
Бајке причај на тинејџерском странама.
Разлика је огромна, ту сте у праву, ја се и сада најежим када чујем ''Хеј Словени'', а 90% грађана Србије не зна цео текст химне ове данашње...
Када 50000 људи на стадиону устане и стави руку на срце и из свег гласа, СВИ запевају химну, то нема цену...
А ово данас неки устану, неки седе, неки се бију а сви отварају уста држећи руке прекрштене па после пљешћу као да су нешто постигли, то је нешто сасвим друго...
Али добро ваше право, то је вама ваша борба дала...

Дечко...
Носи се и ти и твој јин и јанг.
Мислим ако ти некоме кажеш синак и ја ћу тебу дечко.
Сви смо овдје 35 плус, углавном.
Бајке причај на тинејџерском странама.
Cirkuzant sebi pravda trostruku penziju.
Ne čudi me što braniš onog ko ti ju je dodelio.

Разлика је огромна, ту сте у праву, ја се и сада најежим када чујем ''Хеј Словени'', а 90% грађана Србије не зна цео текст химне ове данашње...
Када 50000 људи на стадиону устане и стави руку на срце и из свег гласа, СВИ запевају химну, то нема цену...
А ово данас неки устану, неки седе, неки се бију а сви отварају уста држећи руке прекрштене па после пљешћу као да су нешто постигли, то је нешто сасвим друго...
tebi je nik strava..![]()
tebi je nik strava..![]()

meni je strava kada neko ljude na forumu gleda kroz nik ili avatar. strava i uzas od gluposti.
Коначно да још неко ово каже.
Ја то говорим од почетка, када год нестане аргумената са вређањем се почиње од корисничког имена...
kad god nekome zacepim usta, krene da povlaci ono cobanica. 
meni zmarci niz kicmu krenu..ali to oni nikada nece ukapirati
pogledaj mi nik, sta da ti kazemkad god nekome zacepim usta, krene da povlaci ono cobanica.
![]()
to je produkt komunizma i malih titovih pionira. prvu pesma koju su moja deca naucila je boze pravde. potrebno je vremena da se izbrise klica komunistickog zla iz ovog naroda, ne moze to preko noci.